HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi váltó


Share | 
 

 A Csempész és az Ügynök

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Revan
Admin

avatar

☽ Reagszám :
70

TémanyitásTárgy: A Csempész és az Ügynök   Kedd Jan. 02, 2018 1:53 am

301. XI. 21.

Jodla Ezosnisa:

Cordrillai szállásodon töltött nyugodt napjaidnak titkosított kommunikátorod hangos sípolása vetett véget reggel 8:11-kor. Ismeretlen felettesed, 4299-17151 ezúttal is fegyverbe szólított a Köztársaság biztonságának védelmében, ami ezúttal nem torz hangfájl, hanem írott fájl formájában jött el hozzád.

Vörös prioritású parancs!
Standard idő szerint 13:17-kor legyen a Központi Kikötő Besh-19/85-ös dokkjánál, és feltűnésmentesen vegye át az adattáblát az arra járőröző harcidroidtól! Az adattábla tartalma titkos, csak a címzett olvashatja el. A biztonsági kód Aurek-Leth-Forn-5-1-4-8. Ha elfogják, üsse be a kódot visszafelé, vagy ha nincs rá lehetősége, semmisítse meg az adattáblát!
 Szálljon fel a dokkban álló civil teherhajóra, és amennyiben lehetősége van rá, tartsa titokban a személyazonosságát a legénység előtt!
Vigye a táblát Otellimbe, és adja át a biztonsági kódokkal együtt Søl Viennának, Bragaria megbízott külügyminiszterének! Amennyiben válaszol, a választ juttassa vissza hozzánk, vagy ha erre nincs lehetősége, semmisítse meg!
Keresse meg Bengt Lorsen tábornokot a Bragariai Hadseregtől, és vegye át tőle a Bragaria katonai állapotáról és védműveiről szóló jelentéseket! Amennyiben lehetősége van rá, készítsen független felméréseket a Bragariai Köztársaság védelmének felkészültségéről! A tábornok üzenetét és a saját jelentését juttassa vissza a Cordrillára, ha elfogják, semmisítse meg őket!
Ugyanazzal a hajóval fog visszautazni a Cordrillára, de ha szükséges, keressen másik, biztonságosabb útvonalat! A jelentése megtétele sürgős, ezért találjon módot rá, hogy minél gyorsabban visszatérjen a Dorn 4-ről!

Törölje az üzenetet, miután memorizált mindent!Amennyiben követed az ismeretlen SIS kapitány parancsait, és az említett dokkban vagy a megadott időben, feltűnhet a vörösesbarnás festésű katonai droid, ami a szokott járőrsebességnél lassabban halad végig a kikötőben, lazán összezárt ujjai között pedig kicsi, szürke, standardnak tűnő adattáblát tart, amit ránézésre igen könnyen ki lehet venni az ujjai közül- azonban meglehetősen sokan vannak ebben a napszakban az űrkikötőben.
Láthatod azt is, hogy a dokkba éppen most száll le egy teherhajó.


Anayes Buoback:

Rövid munkamentes idődnek gyorsan véget vet egy üzenet, amit a megbízóid számára fenntartott csatornádra kapsz. Első ránézésre látod is, hogy az új munkád egészen más, mint a szokásos fuvarok.

Feladó:
Tárgy: Megbízás
Dátum: 301. XI. 20. 21:49
Csatolt fájlok: []

Tisztelt Buoback Kapitány!

Egy rendkívül sürgős fuvarral szeretném megbízni, amit a mai nap 22:20-ig van ideje elvállalni. Ha elvállalja a munkát, holnap délután 12:46-kor kérjen engedélyt a Cordrilla Forgalomirányítójától a landolásra a csatolt Kódfájl elküldésével! Egy középkorú twi'lek férfi fog a hajójára szállni a következő órában, akit a Dorn 4-en fekvő Otellimbe kell szállítania, azután visszaszállítania a Cordrillára, amikor ő úgy dönt, hogy elhagyják a Dorn 4-et. Kiemelten fontos, hogy elkerülje a lamassai és a birodalmi járőrhajókat, és semmiképpen ne engedjen lamassai vagy birodalmi ellenőröket a hajója fedélzetére, amíg a munka tart.
A munkáért 25000 kreditet ajánlunk fel, ebből 5000 kredit előleg. Ha elvállalja a munkát, hajtsa végre a levél alján szereplő tranzakciót!

Tranzakció végrehajtása
Amennyiben elfogadtad a munkát, és elindultál, az átlagosnál sokkal kellemesebb munkakörülményeket tapasztalhatsz. Szinte ellenőrzés nélkül léped át a Köztársaság határát, a Cordrillán pedig a megadott kóddal a Besh-19/85 dokkba irányítanak. Könnyen le tudsz szállni 13:14 körül a megadott útvonal pontos követésével. Ezután nem kell mást tenned, csak várni az utasodat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jodla Ezosnisa
Ügynök

avatar


☽ Reagszám :
11

TémanyitásTárgy: Re: A Csempész és az Ügynök   Kedd Jan. 02, 2018 2:55 am

Jodla megkönnyebbült, hogy a rejtélyes főnöke,
akit ő csak "Kilencesnek" hív, mára megbízást adott neki. Vázolta,
mik a feladatok, milyen sorrendben kell őket végrehajtani bla,
bla bla. A twi'lek exjedi megkönnyebbült, hogy nem kell betörnie egy sith bázisra sem. Nem viszketett a keze a fénykardjáért. Miután mindent memorizált, törölte az üzenetet.

Miután mindent magához vett, amire szüksége van (könnyű páncélja felé egy nagykabátot vett fel), el is indult a dokkba. Fénykardját a kabát belsőzsebébe rejtette el, egyedül a pisztolyát hagyta a látható combtokban. A droidtól könnyedén és feltűnésmentesen vette át az adattáblát, és nem esett nehezére megtalálni a hajót sem.

Jodla végigmérte a gépet, majd megvakarta az egyik lekkuja tetejét. Meglepően jó álcának tűnt, mintha egy csempész hajója lenne, aki éppen csak beugrik felvenni az árut, hogy aztán elszállítsa valamerre. Le a kalappal Kilences előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Anayes Buoback
From dust, to space

avatar


☽ Reagszám :
23

TémanyitásTárgy: Re: A Csempész és az Ügynök   Kedd Jan. 02, 2018 12:29 pm

Jolda - & - Ana - & - Sol

Pont Cordrilla közelében ácsorogtam az űrben és T7-t javítgattam, amikor csipogást ütötte meg a fülem. A jól ismert hang, ami annak a jele, hogy üzenetet kaptam. Gyorsan befejeztem a droidon a munkát, majd kéz mosás és mentem is a pilótafülkébe. Ahogy odaértem láttam, hogy jól gondoltam. Üzenetet kaptam és ráadásul a munkás csatornámon. Kisebb mosoly jelent meg az arcomon, mert pár napja már semmi munka nem volt a láthatáron. Így ez pont jól jött. Nagyon is jól. Szerencsémre nem vagyok kredit híján és nincs gond a hajóval sem, s még üzemanyagom is van bőven. Az üzenet maga elég szokványos. Feladó nélkül, csak a fontosabb dolgokkal.
Menjek Cordrillára és szedjek fel egy Twe'lek-t, akit el kell vinnem Dorn 4-re. Ott Otellimbe leszállni és megvárni míg a fickó elvégzi a dolgát és ezért kapok 25000 kreditet.. S abból 5000 az előleg. Ujjaim hamar az államra kerültek, ahogy gondolkodva néztem az üzenetet.
- T7.. Dobj össze egy útvonalat Cordrilliától Dorn 4-ig. - szólok oda a droidnak, aki egy csipogás kiséretében meg is jeleníti a térképet és az útvonalat. Felé fordulok és tanulmányozni kezdem. Nem nehéz útvonal.. Sőt.. Egyszerű.. Az egyetlen problémát a járőrök jelenthetik. Főleg, hogy nem léphetnek fel a hajómra. Elkezdek kicsit járkálni a kivetített térkép körül.
- Add hozzá a járőrök útvonalát és Otellim-t is. - megjelennek piros vonalak Dorn 4 körül és maga a város is. Szerencsémre már jártam ott párszor így tudok egy olyan dokkot, ahol nem fognak zaklatni. S az előlegből ki is fog jönni. Bőven és még marad is. Remek. Mosoly ül ki az arcomra és beleülök az pilótaszékbe.
- Készülj, munka van. - szólalok meg és elfogadom a megbízást.
A leírt időpontban érkezem meg, 12:46-kor kérek engedélyt leszállni és kapok is. Mindenféle várakozás nélkül is. Esküszöm, ilyen könnyen még sosem kaptam engedélyt leszállásra. Szinte már meglepő. Rejtélyes megbízómnak jó kapcsolatai lehetnek. Igencsak jók és nem kevés kredite, ami azt illeti. A torony a Besh-19/85-s dokba. 13:14-kor már le is koppannak a hajóm talpai és nyílik a zsilip. Kilépek a hajóból és egy kissé üres tér fogad. Nincs más csak a hajóm, még munkás sem látok. Csak pár dorid takarít. Felhúzom a szemöldököm, de nincs mit tenni. Elindulok a bejárat felé és rövidesen fel is tűnik egy Twe'lek férfi. Kékes bőr, és egy takaró kabát, ám pisztolya látszik. Nem nehéz kiszúrni, hogy ő lesz az, akit el kell vinnem. Ennek másik jele, hogy a hajóm nézegeti.
- Helló. - lépek oda hozzá - Gondolom te vagy az, akit a Dorn 4-re kell vinni,
ha igen akkor kövess. Minél előbb megyünk, annál jobb.
- mondom neki, majd elindulok a hajóm felé. Amennyiben ő az, akkor követni fog, amennyiben nem. Nos.. Akkor hülyének néz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jodla Ezosnisa
Ügynök

avatar


☽ Reagszám :
11

TémanyitásTárgy: Re: A Csempész és az Ügynök   Szer. Jan. 03, 2018 12:55 am

A twi'lek megengedett magának egy enyhe mosolyt,
mikor meglátta a pilótát.
Hű, de ronda... - gondolta magában, majd felsétált a rámpán. Amikor
a nő mellé ért, bólintott, majd csak annyit szólt:
- Kérem, hanyagolja ezt a hangnemet. Nem vagyunk barátok, hogy letegezzen. Emellett nagyon szeretném, ha nem zaklatna. Teljes nyugalomra van szükségem. Úgyhogy arra szeretném kérni, hogy mutassa meg a szállásomat, és hagyjon magamra, kisasszony.

Ezt követően Jodla megigazította magán a kabátját, és magát kihúzva sétált fel a hajóra, még csak hátra sem nézve. Valahol mélyen utálta magát, hogy játszania kell a beképzelt diplomatát,
de ez volt a leghitelesebb álcája. Előbb hiszik el az emberek, mint a közvetlen és barátkozós exjedit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Anayes Buoback
From dust, to space

avatar


☽ Reagszám :
23

TémanyitásTárgy: Re: A Csempész és az Ügynök   Szer. Jan. 03, 2018 3:58 pm

Jolda - &  - Ana - & - Sol

Szerencsémre a megfelelő Twe'lek-hez mentem oda. S ahogy megszólítottam kaptam is a beképzelt választ. Na szép. Tiszta diplomatának tűnik, így viszont nem lep meg ezen hozzáállása. Fel is húzom a szemöldököm, amint felmegy mellettem a hajóra és közölte, hogy mutassam meg a szállását, majd hagyjam magára. Ó.. Ezt örömmel fogom teljesíteni, mister karót nyelt. Megráztam a fejem mielőtt hülyeséget mondok és követtem. Becsuktam a gyalog feljárót ahogy felértünk és elé léptem.
- Akkor kövessen kérem. - szóltam hozzá, majd elindultam előtte. Elvezettem a szállósára és magára hagytam. Visszamentem a kormányhoz és beültem a jó öreg kis székembe. Sóhajtottam egyet.
- Nincs gond T7.. Csak egy beképzelt diplomata utasunk lett. - válaszoltam a dorid kérdésére amint bekapcsoltam a hajót. Felszállási engedélyt is kérek közben, amit meg is kapok. Így felemelem a Zhephyr-t, behuzóm a talpakat, megfordulunk és már megyünk is az űr felé. Amint kiérünk az űrbe és kellő távolságba érek izzítom a hiperhajtóművet. Pár másodperc múlva már a hipertérben repülünk az előre megírt pályát követve.
- 2 óra múlva fogunk kilépni a Sertgin övnél. Ott lehet, hogy némi problémába fogunk ütközni. - közlöm utasunkkal a helyzetet. Az a rész lesz az igazán problémás. Nem elsőnek megyek át rajta, így már van egy jó útvonalam. Mindössze 7 ugrás kell. Persze, ha nem jönnek a kalózok, mert akkor bizony változik minden.
- T7, az öv térképét és a kalózok helyzetekről szóló jelentéseket légyszíves. - a kis droid el is indul a tárgyalóba és az ott lévő asztal segítségével meg is jeleníti az útvonalam. Rövidebb és nagyobb ugrások is vannak. A többi csempész által küldött jelentésekből úgy látom, hogy nincs egyikhez sem közel kalóz. De ezt nem szabad biztosra venni. Körbejárom az asztalt és úgy figyelem a térképet. Túl könnyű lenne, ha minden gond nélkül jutnánk át. Pláne, hogy kicsit mindig beszívatom őket, így pláne el akarnak kapni. Eddig mindig megléptem. S most van egy utasom is, akiről nem tudom, hogy tudja-e vezérelni az ágyukat, ha úgy hozza helyzet. Más nem akkor vaktában lövöldöz és talán leszed egy-két vadászt. Szerencsére a kalózok nem éppen túl jó pilóták.
Ezen agyalok még egy darabig, majd inkább elmegyek ellenőrizni a hajót. Fegyverzet, meghajtás, pajzsok, muníció, rakéták, aknák. Átnézem a rendszereket és felkészülők egy esetleges harcra, mert arra itt számolni kell. Így hamar eltelik az idő és már a székemben ülök amikor kilépünk a hitperűrből. Gyorsan beadom a következő koordinátát és várok, hogy ismét ugrani tudjunk. Három gond nélkül sikerül. A negyediknél már fogok valamiféle jelet a radaron, ám túl gyenge és messze van, így nem tudom kivenni.
- Jobb, ha felkészül mindenre. S habár nem szívesen kérem erre, de lehet, hogy majd vezérelnie kell az felső löveget. Nem gond, ha nem talál, csak zavarja majd a kalózokat. - ahogy befejezem a mondandóm négy vadász lép ki előttem.
- A fenébe.. - szitkozódok egyet, majd a frontpajzsra adok energiát és tövig nyomom a gázkart. Vad manőverezésbe kezdek, ahogy próbálok kitérni a lövéseik elől. De nem maradnak viszonzatlanul és egyet le is szedek miközben elhasítok közöttük. Szerencsére elég ütött kopott vadászok, így éppen csak követni tudnak. A pajzsokat a hátulra összpontosítom, ahogy továbbra is kerülgetem a lövéseiket.


A hozzászólást Anayes Buoback összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 06, 2018 11:55 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jodla Ezosnisa
Ügynök

avatar


☽ Reagszám :
11

TémanyitásTárgy: Re: A Csempész és az Ügynök   Szer. Jan. 03, 2018 10:50 pm

Jodla nem fűzött különösebb kommentárt a szállásához. Kabátját és táskáját óvatosan levette, majd felakasztotta valahová. Miután megtudta, hogy egy órás lesz az út, úgy döntött, inkább feltölti magát energiával. Meditálni kezdett. Megnyitotta magát az Erő előtt, mint majdnem minden nap. Hiába nem élte már a jedik életét, voltak szokások, melyeket megőrzött. Szerencsére senki sem zavarta meg a nyugalmát. Aztán mégis.

Zavart érzett az Erőben, és egy pillanattal később jött is a rusnya nő üzenete.
- Rendben - mondta kimérten, a bajsza alatt kezdett el szitkozódni,
és felsietett a lövegágyúhoz. Nem volt épp a legprofessszonálisabb lövész, de ahhoz értett, hogyan zavarja meg az ellenfelet. Így végül a cikkcakkban lövöldözés ősi stratégiáját idézte meg jelen küzdelmében, miközben belül végig szidalmazta annak az anyját, aki kitalálta, hogy annak a vacaknak remegnie kell lézerszórás közben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Revan
Admin

avatar

☽ Reagszám :
70

TémanyitásTárgy: Re: A Csempész és az Ügynök   Szomb. Jan. 06, 2018 5:01 am

Jodla szinte vaktában leadott lövései eltalálnak egyet a megmaradt három vadászgépből, amik valószínű egy nagyobb kalózkompánia felderítői lehetnek. Az eltalált gép nem robban fel, de a pilótája egyértelműen elveszíti felette a kontrollt, a másik kettő pedig abbahagyja a tüzelést és elkanyarodik. Néhány másodperc múlva a vadászok a fegyverzet hatótávolságán kívülre kerülnek, de érdemes minél előbb ugrani: majdnem biztos, hogy az anyahajó sincs messze az erősítéssel és az átszálló legénységgel.
A következő két ugrás gond nélkül sikerül, és mivel több útvonal közül is választhattok, amikor beállítjátok a harmadik, utolsó előtti ugrást, már biztosak lehettek benne, hogy üldözőitek nem fognak elkapni benneteket- ez persze nem jelent biztonságot. Közismert tény, hogy kalózhajók ezrei, ha nem tízezrei bújnak meg a Sertgin-övben, némelyik kalózúrnak pedig elég nagy flottája lehet hozzá, hogy akár egy teljes köztársasági hadiflottával felvegye a nyílt küzdelmet.

Az utolsó előtti ugrásból nagyjából egy feszült órával az ismeretlen eredetű vadászgépek támadása után jöttök ki. A radar szinte azonnal mutat egy jelet, de az ablakon kinézve vizuálisan is érzékelhetitek a hajót.
A régi típusú, nagyjából nyolcvan méter hosszú szállítóhajó mindössze kilenc-tíz kilométerre lehet tőletek, körülötte konténerek és roncsdarabok lebegnek. Maga a hajó látszólag mozgásképtelen, egy helyben lebeg, az energiakibocsájtása minimális. A tönkrement hajó legénysége valószínű a létfenntartó rendszerekre fókuszálja a megmaradt energiáját, de egy nagy hatótávolságú segélykérő üzenetet is sugároznak, amit a Zephyr másodpercekkel később fog.
Amennyiben bekapcsoljátok a rádiót, egy kétségbeesett, vékony hangot hallhattok a belső hangszórókon:

- Segítség! Kérem, segítsenek! Siessenek, kérem, elfogy a levegőnk egy órán belül. Segítség! Ne hagyjanak itt, könyörgöm! Hallanak engem? Segítsenek!- a kétségbeesett, síró hang fiatal fiúhoz vagy lányhoz tartozhat, aki folyamatosan beszél a hangszóróba, néha szörnyen tört hutt nyelven is megismételve a segélykérést. Látszólag rendben van a vételük, de vagy valami baj van a hangszóróval, vagy a túlélő nem tudja megfelelően kezelni a rádiórendszert, mert nem kaptok tőle válaszokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Anayes Buoback
From dust, to space

avatar


☽ Reagszám :
23

TémanyitásTárgy: Re: A Csempész és az Ügynök   Szomb. Jan. 06, 2018 11:55 am

Jolda - &  - Ana - & - Sol


Meglepetésemre a twe'lek meglőtte az egyik vadászt, így felhagytak az üldözésünkkel. Végre kicsit kifújhattam magam. Gyorsan be is léptem a hiperűrbe. Minél hamarabb jutunk ki ebből az övből, annál jobb. Nem akarok a kelleténél több időt eltölteni itt. Nem biztonságos és könnyen lehet, hogy visszajönnek a kalózok.
- Köszönöm a segítségét, egyenlőre biztonságban vagyunk. - szólok oda az utasomnak, majd elindulok, hogy leellenőrizzem a hajót. Szerencsére a pajzsok jól bírták így nem lett semmilyen szintű kárunk. Ezt örömmel nyugtázom és visszamegyek a tárgyalóba a térképhez. Még nem jutottunk ki és ezzel együtt három ugrás van vissza. Utána már nem kell sok Dorn 4-ig. S akkor még ott sem lesz egyszerű átjutni. Bragariai erők minden ok nélkül rajtunk üthetnek, ami valljuk be.. Szintén nem lenne szerencsés. Egy terven agyalva hajtok végre még egy ugrást. S az utolsó előtt egy hajót veszek észre a radaron és mintha roncsok lennének körülötte. Távoli szkennerek szerint, még úgy ahogy működik ám gyanús számomra. Egy órája kalózokkal harcoltunk, így könnyen lehet csapda, nagyon is könnyen. Megállítom a hajóm.
- Idejönne kérem. Van egy probléma amit szeretnék megvitatni önnel. - én vezetem a hajót, ám feladatom van. Így nem csak az én döntésem, hogy segítünk-e vagy sem. Közben fogok egy segélykérő adást is felőle, s mintha egy gyermek hangja lenne. Ám számomra továbbra is igen gyanús az egész. Főleg, hogy nem ismerem ezt a hajót. Amennyiben ideér a twe'lek felvázolom neki a helyzetet és azt, hogy szerintem ez csapda. Ezt annak a tekintetében mondom, hogy nemrég kalózok támadtak ránk. Persze ettől még könnyen lehet, hogy nem az, ám a csempészeket nem hagyják csak úgy itt, főleg, ha mozgásképtelen. Elviszik a hajót és feljavítják, hogy saját céljukra használják. De ettől még lehet, hogy valóban bajban van, ám mivel ketten vagyunk, így úgy véltem, hogy ezt át kéne beszélni és azután dönteni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jodla Ezosnisa
Ügynök

avatar


☽ Reagszám :
11

TémanyitásTárgy: Re: A Csempész és az Ügynök   Szomb. Jan. 06, 2018 1:25 pm

Miután Jodla végighallgatta a nő mondanivalóját,
elöntötte a méreg. Ezt most komolyan meg kellett kérdezned?!
Nem csak rusnya vagy, de ostoba is?! Hülye állat!
, gondolta magában. Mikor azonban megszólalt, hangja rideg maradt, szavai pedig lényegre törőek.

- Eszébe ne jusson! - hangzott a parancs. - A küldetésem első prioritás - mondta, majd aztán várt pár pillanatot, és folytatta,
kissé megenyhülve. - Mi itt nem tehetünk semmit, de ha elérjük a célt, talán szólhatok pár jó szót a hatóságoknál, hátha ők tudnak segíteni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Revan
Admin

avatar

☽ Reagszám :
70

TémanyitásTárgy: Re: A Csempész és az Ügynök   Szomb. Jan. 06, 2018 11:36 pm

Szinte biztos, hogy mindketten hallottatok már a Szirénekről: arról a kalózbandáról, ami pontosan azzal a módszerrel csalja csapdába áldozatait, ahogyan talán a sérült hajó próbál titeket. Persze, könnyen lehet, hogy ez a hajó valóban sérült, és valóban gyerekek vannak a fedélzetén, akik megmentésre várnak.
A gyermek hisztérikus, pánikrohammal küzdő hangon könyörög az életéért, amikor lassan eltávolodtok az újabb ugráshoz, ami a Sertgin-öv szélére juttathat titeket, ahonnan már remélhetőleg épségben eljuthattok a Dorn 4-re. Az ugrás előtt mintha még látnátok egy pillanatra, hogy a sérült hajó visszanyeri az energiáját, és megpróbál felétek indulni, de nem vagytok biztosak benne: egy pillanattal később elhagyjátok a térséget.
Nem vár rátok semmilyen meglepetés a Sertgin-övben, és a maradék út biztonságosan telik a Dorn 4-ig. A következő kellemetlenség ott vár rátok: a kiugrási pontotoktól harmincezer kilométerre, közel a Dorn 2-höz két nagyobb birodalmi hajót jelez a radar, amik éppen egy kisebb, látszólag már mozgásképtelenné tett szállítóhajó felé tartanak. Szerencsére az ellenkező irányba mennek, valószínű túl elfoglaltak, és ha küldenének is vadászokat, időben le tudtok szállni a hold felszínén, a pajzsok védelmében pedig a birodalmi hajók már nem támadhatnak meg titeket. Kifelé azonban lehet, hogy nehézkes lesz az út, az itt megjelenő birodalmi járőrökről szóló történetek valódiak.
A hatóságok már várnak rátok, Ana a megbízó kódjával le tudja tenni ellenőrzés nélkül a hajóját az Otellimben, ahol nem zaklatják őket.

[Innentől a Dorn 4-en vagytok, Bragariában. Jodla, nem kell kijátszani az átadást a tábornoknak, de ha szeretnéd, neked szívesen lemesélem külön. Azt viszont mindenképpen szeretném, ha játszanátok a külügyminiszterrel. : )

Ebben a topicban folytatjuk a játékot, amikor indultok a Cordrillára. Szóljatok majd, ha készen álltok az indulásra, és írom a folytatást.]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: A Csempész és az Ügynök   

Vissza az elejére Go down
 
A Csempész és az Ügynök
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Exiles - Száműzöttek
» Melinda May
» Grant Ward
» Személyes akta #minta
» Hydra ügynökei

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Star Wars - Children of the Force :: Meghatározatlan helyszínek :: Meghatározatlan helyszínek-
Ugrás: