HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi váltó

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (13 fő) Szomb. Dec. 30, 2017 9:16 pm-kor volt itt.
Latest topics
» World of witchers
by Vendég Kedd Szept. 11, 2018 2:36 pm

» 296 - Wretched hive
by Miraon Nen Pént. Aug. 31, 2018 1:34 pm

» Welcome on board, my lord!
by Red Kerrigan Pént. Aug. 31, 2018 2:07 am

» A Véres Aukció [Kaland]
by Revan Szer. Júl. 04, 2018 4:10 am

» Khaya
by Revan Szomb. Jún. 30, 2018 12:13 am


Share | 
 

 Keirvik, Bragaria

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Revan
Admin

avatar

☽ Reagszám :
84

TémanyitásTárgy: Keirvik, Bragaria   Kedd Jan. 09, 2018 2:08 pm
Keirvik álmos kisváros Bragariában, negyven kilométerre a határtól, a Dorn 4 harmadik legnagyobb folyója mellett. Kis, földszintes házak, égetett cseréptetők, a házak mögött vagy kertek, vagy saját dokkok állnak: Keirvik főleg halászatból élt.
Ötezer lakosából talán száz sem él már itt: a hadüzenet után a hegység rossz oldalára épült városka lakosságának nagyobb része elhagyta Keirviket, ahogyan így tett szinte minden más védhetetlen bragariai település lakossága.
Keirvik az Ansgardba vezető főutak egyike mellett húzódik, a folyó felett átívelő hídtól mindössze tíz kilométerre épült. A seregek vonulása elkerülte volna, de mégis besodródott a háborúba: a városkától alig néhány kilométerre gerillák támadtak meg egy birodalmi lépegető századot, és négyet el is pusztítottak a páncélosok közül. Ezen kívül több orvlövész támadást is jelentettek a korábban átvonuló lamassai csapatok, akik több tisztjüket, köztük egy őrnagyot is elvesztették.


Olaik:

Darth Surrus parancsai alapján neked és az osztagodnak elsődleges feladata egy titkos küldetés végrehajtása a holdon, azonban engedélyezte, hogy osztagoddal részt vegyél a hadműveletekben, ha külön parancsot kaptok rá.
Az SO osztagot XI. 26-án hajnalban riasztották Sødgardi szállásukról, ahol egy birodalmi űrkomphoz irányították őket. A felfegyverzett szállítóhajó valamikor reggel tett ki titeket egy domb mögött, néhány száz méterre attól a városkától, ahol megtámadták a Negyedik Páncélos ezred néhány lépegetőjét. Parancsotok, hogy kövessétek a sith utasítását, akit egy másik komp éppen akkor tesz le a közelben.

Galen Barizaan:

Mestered oldalán nem volt sok dolgod a háború első napjaiban. Darth Vinam zászlóshajója, az Uralkodó Kegyelme volt ugyan a birodalmi hadvezetés szíve, a sith lord tanítványainak nagyja hosszú ideig tétlenül várakozott a hajó fedélzetén, az uralkodó nagybátyja csak néhányukat küldte ki kisebb-nagyobb feladatok végrehajtására. Két napig nem kaptál más feladatot a gyakorláson kívül.
Egy reggelen Darth Vinam magához hivatott, és a hídon néhány szóban közölte a megbízásodat: a Keirvik nevű városka közelében bujkáló partizánokat kell kifüstölnöd, és rá kell venned a megmaradt lakosságot, hogy hagyjanak fel a rejtegetésükkel. Mestered szokásához híven tömören fogalmaz, de így is félreérthetetlen.
Egy űrkomp indul el a csillagromboló fedélzetéről néhány vadász kíséretében, fedélzetén veled és egy osztag katonával. Tíz perc utazás után csak egy pillanatra áll meg nem sokkal a föld felett, egy domb mögött, hogy te és a katonák kiszálljatok, azután el is indul vissza. Emögött a domb mögött veletek nagyjából egy időben csatlakozik hozzátok még egy osztag katona- az általad hozottakkal ellentétben a különleges egység tagjai.


A hőmérséklet alacsony, és ahogy a kompok eltűnnek a felhők felett, havazni kezd: az erős szél alapján kellemetlen hóvihar várható egy-két órán belül. Még tiszta az idő: keletre látjátok a füstcsíkokat, amiket a felgyújtott lépegetők okádnak magukból az égre. Tőletek északra pedig ott fekszik a kihalt, szunnyadó Keirvik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Galen Barizaan
The real heir

avatar

☽ Reagszám :
8

TémanyitásTárgy: Re: Keirvik, Bragaria   Kedd Jan. 09, 2018 8:32 pm

A komp hídján áll és figyeli, ahogy közelednek a leszállóhelyhez. A havas táj egyre csak növekszik alattuk, de még van pár perc, hogy odaérjenek. Az érkezésük pontos lesz, a szakasznyi katona már tűkön ül, érzi a rezdüléseiket, a látszólagos fegyelmezettségbe vágyak és izgalom vegyül. Profik ugyan, hiszen a Birodalom katonái nagyon jól képzettek, de még nekik is vannak érzéseik, és viszket az ujjuk a ravaszon. Galen rezzenéstelen arccal figyeli a tájat, miközben azon meditál, hogy hogyan is fogjanak majd hozzá az egészhez. Lehet, hogy egyedül többre menne, de mestere nem véletlenül adott mellé egy szakasz katonát, a négy lépegető elpusztítása egy visszavonult várostól több, mint szerencse. Galen úgy véli, hogy lehet, egy erős támogató, akár egy jedi – arcizma megrezdül a szókép láttán – is lehet az ellenfelek között. A jelentések alapján, már csak néhány partizán és azok a lakosok maradtak, akik, ha ott halnak is meg, nem mennek el otthonukból.
- A célpont 500 méterre van nagyúr – szólal meg a pilóta és visszavesz a tempóból lassan ereszkedni kezd. Galen lát egy másik szakasz birodalmi katonát is, akik korábban érkezhettek pár perccel. A komp a várostól nem messze ér majdnem földet, de csak a rámpáját ereszti le végül. A katonák elhagyják a hajót, végül a fiatal Sith is. A szállítóhajó azonnal távozik a kíséretével egyetemben, Galen pedig az élére áll a katonáinak, akik fegyelmezetten besorakoznak mögé és követik őt. A sith lovag a hagyományos ruházatban jött, ahogy a katonák is, egészen a speciális osztag előtt állnak meg.
- Hadnagy, öné a lehetőség, hogy mindkét szakasz parancsnoka legyen – nem kérés volt, egy egyszerű kijelentés. Egy apró kivetítőt vesz elő, ahol feltűnik a térsége térképe, koncentrálva megjelenítve a környéket, ahol egy apró villódzó pont jelzi a sith helyzetét.
- Hangolják át a rádiójukat a AH-12-5-5-36-os frekvenciára – az övé már azon van, sárga szemeivel a hadnagyra pillant. Az erővel kinyúl és felméri a környéket, élőlények után kutatva. Majd fenntartja a figyelmét, nem szeretné, ha meglepnék a partizánok. Ugyan nem fél tőlük, de nem szereti a meglepetéseket.
- Nagyjából 50 élőlény van a környéken. Feladatunk a partizánok kiiktatása, a maradék lakossága felkérése, hogy ne támogassák a jövőben őket. Nem ejtünk foglyokat, ellenséges aktivitásra tűzparancs van érvényben. Az én szavam a döntő, utána a hadnagyé, akinek engedélyt adok kérdezni – hangzik el a rövid felvezetés. Ő nem nagyon bízik abban, hogy bárki majd behódol nekik, annál jobb és könnyebb dolguk lesz.
- Bízom az ösztöneiben Hadnagy. Maga hova állítana mesterlövészeket? – ez az első, akiknek a fenyegetését meg szeretné szüntetni. Figyelmesen vár, megadja a tiszteletet a speciális egység vezetőjének, hangjában nincs lenézés, még akkor sem, ha egy Chiss áll vele szemben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Revan
Admin

avatar

☽ Reagszám :
84

TémanyitásTárgy: Re: Keirvik, Bragaria   Szomb. Jan. 20, 2018 10:16 pm

- Igenis, Nagyúr! chiss hadnagy egy tisztelgés kíséretében elfogadja a vezetői pozíciót, és miután áthangolja a rádióját, az osztaga tagjaival együtt élesíti a fegyverét. Szemmel láthatóan összeszokott, a másiknál jóval képzettebb osztag, a mozdulataik sokkal gyorsabbak és precízebbek, mint a hagyományos páncélzatban érkezett katonáké. Kérdésedre a hadnagy elővesz egy kis vetítőt, amin megjelenik Keirvik miniatűr térképe.
- A város főterén áll egy kisebb templom. Ha várnak ránk, szinte biztos, hogy ott van egy orvlövész. Talán több is van a főtér magasabb épületeinek felsőbb szintjén, Nagyúr.- a férfi vörös szemei rezzenéstelenül fúródnak a tekintetedbe, látszólag a legkevésbé sem érzi magát kellemetlenül egy sith jelenlétében. Sokáig nem nézheted az arcát, társaihoz hasonlóan ő is felveszi a sisakját.
Nem vagy egészen biztos benne, hogy az ötven élőlényből hányan civilek, hányan partizánok, és mennyi közülük a háziállat, esetleg többen vannak-e. Ilyen távolságból nagyon nehéz ennél több információt szerezni, de az Erőn keresztül úgy érzed, mintha a tompa félelem most a felszín alatt lenne bennük. Valószínű félnek, ahogy mindenki, akinek háborús övezetté válik az otthona, de úgy tűnik, hogy nem számítanak rátok. A hadnagy vár néhány másodpercet, azután a sisak torzítóján keresztül megszólal.
- Egyelőre nincs kérdésem, Nagyúr. Ha megadja a parancsot, készen állunk a művelet megkezdésére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Galen Barizaan
The real heir

avatar

☽ Reagszám :
8

TémanyitásTárgy: Re: Keirvik, Bragaria   Vas. Jan. 21, 2018 11:05 am

A chiss parancsnok - ahogy elvárható - tökéletesen illeszkedik a birodalmi hadigépezetbe, ezzel együtt Galenébe is. Könnyebb úgy, ha megfelelő támogatást kap a sith és nem kell attól félnie, hogy valamit elbaltáznak a háta mögött. Persze, ő nem fél, mint a városlakók, ő csak a feladatára koncentrálva fogja elsöpörni a partizánokat, de nem baj, ha nem kerül olyan helyzetbe, ami veszélyezteti, esetleg megsebesíti. Már forr a vére, és örül, hogy kiszabadulhatott a Csillagrombolóból, és nem kell unalmas eszmecseréket folytatnia lovagtársaival. Darth Vinam végre feladatot adott, még ha nem is olyan túl bonyolultat, vagy nehezet, mint amire számított. A meglepetésfaktor azért még benne van a dologban, nem óvatlan, csak magabiztos. Viszont nem becsüli le az ellenfelet, akik lépegetőket pihentettek le a földre, ezért is kérte a csatában képzett ember tapasztalatát. A sisakját felvevő chiss parancsnok érti a dolgát, jól döntött, hogy rábízta minkét osztagot. A város felé fordul, ami békésnek tűnik, de ő tudja, hogy ez nem így van. Valószínűleg már észlelték a két kompot is, ha más nem egy felderítő, aki már leadhatta a jelentését.
- Indulunk. A lehető legnagyobb fedezékektől védve menjenek, nem akarok meglepetéseket. Ezek a partizánok lépegetőket pusztítottak el... de mi őket fogjuk. Parancsnok öné az irányítás, én megnézem magamnak a templomot. Csak szükség esetén jelentkezzenek - szól Galen és szép lassan az erővel felméri, hogy hol van a legközelebbi élőlény. Nem siet, és amint megvan elindul, majd pár lépés után láthatatlanná válik. Nem siet, a láthatatlanságban nem is tudna. Időnként megáll és felméri a terepet, aztán folytatja az útját. Ezt mindig valamilyen fedezékben teszi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Revan
Admin

avatar

☽ Reagszám :
84

TémanyitásTárgy: Re: Keirvik, Bragaria   Pént. Jan. 26, 2018 8:17 pm

A hadnagy röviden jelzi, hogy megértette a parancsot, azután a rádión továbbítja a pontos parancsokat az alárendeltjeinek. A katonák csendben, a parancsaidnak megfelelően fedezékben maradva közelítenek a városka felé, bár az általad hozott osztagot érezhetően feszélyezi, hogy nem látnak- a Különleges Osztag tagjai valószínű ennek ellenére is tudják, hogy hl van.
Érzed, hogy vannak emberek Beirvikben, mégis elhagyatottnak tűnik. Az erdő szélére érve megérzel egy gyenge jelet, ami kiválik a többi közül: valaki van itt, akiben pislákol az Erő. Talán ez a jelenlét, és az illúzió fenntartása az oka annak, hogy te is vizuálisan érzékeled először az alakot, aki teljesen bebugyolálva térdel az erdő szélén. Nem látod, hogy milyen korú, nemű vagy fajú, de az ágakkal teli kosár mellette elárulja, hogy miért van itt.
Mielőtt kitalálhatnád, hogy mit csinálj vele, egy reccsenést hallasz magad mögül. Az óvatlan katona lépésének zajára az alak felkapja a tekintetét, és egy másodperc múlva feláll, és meglepő sebességgel futni kezd a városka felé. Tisztán érzed a félelmét, de nem fut gyorsan: legalább fél percébe fog kerülni, hogy elérje a legközelebbi házikót. A mozgása alapján sánta lehet, talán öreg már.
A Különleges Osztag egyik tagja melléd lép, letérdel, és gyors mozdulatokkal összerak egy négy darabból álló nyílpuskát, amit hihetetlen sebességgel tákol össze az övén lógó alkatrészekből. A katona a szeméhez emeli a fegyvert, a belőle áradó nyugalom és magabiztosság alapján egyértelmű lehet számodra, hogy bízik a képességeiben. A nő nem veszi le a célpontról a tekintetét, amikor megszólít.
- Engedélyt kérek tüzelni, nagyúr.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Galen Barizaan
The real heir

avatar

☽ Reagszám :
8

TémanyitásTárgy: Re: Keirvik, Bragaria   Szomb. Feb. 03, 2018 4:32 pm

Minden a legnagyobb rendben halad, a katonák tudják, hogy mi a dolguk, az ifjú sith pedig álcázva halad a megfelelő irányba. Érzékeit, amennyire lehet az álca közben kiterjeszti, de senkit sem lát egy ideig. De aztán megjelenik a férfi, aki guggol, ő pedig ledobja az álcáját és az erőt használja a sebessége növelésére, hogy elérje a férfit.
- Lőjön - adja ki közben a parancsot és próbál úgy futni, hogy közbe ne legyen tűzvonalban.Amint elég közel ér az erővel kinyúlva megpróbálja összecsapni a férfi bokáit, hiszen láthatóan lehet valami baja, hacsak nem álca az egész.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Revan
Admin

avatar

☽ Reagszám :
84

TémanyitásTárgy: Re: Keirvik, Bragaria   Csüt. Feb. 08, 2018 6:09 pm

Alig néhány lépést teszel meg a parancsod után, amikor a falu felé siető humanoid előrerepül egy métert, azután elterül a hóban, nagyjából fél úton az erdő és a falu között. A torkán nyíllal átütött alak mély, fuldokló hangon köhög, rángatózik még pár másodpercet, azután a teste lassan megfagyó, mozdulatlan görcsbe fagy. A férfi szájából és a torkán ütött sebből kifolyó vér lassan vörösre festi a havat. Mellé érve láthatod az öreg ember férfi arcát: a fehér bőrű ember arcán mély ráncokat hagyott az idő, fehér szakállát vörösre festette a vér, a szemei pedig megfagyva merednek a hóba.
Nem találkoztok további élőlénnyel, amíg eléritek a városka határát, és ott is csak egy éhesnek tűnő, kíváncsi kis termetű állatba futtok bele. Az éppen a hóban kapirgáló, fekete szőrű, hosszúkás testű kutya-szerű állat egy pillanatra néz felétek, de még azelőtt úgy dönt, hogy jobb neki valahol máshol, mielőtt karnyújtásnyi távolságba lépnétek, és csendben elfut.
Könnyű kiszúrni, hogy hol vannak még lakók: a kéményekből felszálló füstcsíkok egyértelműen elárulják, hogy melyik házban húzódtak meg Keirvik polgárai a hideg időben. A városka közepe felől láttok több fekete vonalat az ég felé törni, egy pedig tőletek balra van néhány száz méterre- a magányos lakott házon kívül a megmaradt lakók valószínű egy helyre költöztek, hogy segítsék egymást a túlélésben, és kevesebb erőforrást kelljen felhasználniuk. Ha nem így tettek volna, viszonylag nehéz lenne egy helyre terelni őket, így viszont a katonáid több, mint elegen vannak a feladat végrehajtásához. A kérdés csak az, hogy ki intézi a magányos házat, és milyen útvonalat választotok a főtér megközelítéséhez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Keirvik, Bragaria   

Vissza az elejére Go down
 
Keirvik, Bragaria
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Star Wars - Children of the Force :: A Zarin Rendszer-Semleges zóna :: Dorn 4 :: A Front-
Ugrás: