HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi váltó

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (13 fő) Szomb. Dec. 30, 2017 9:16 pm-kor volt itt.
Latest topics
» World of witchers
by Vendég Kedd Szept. 11, 2018 2:36 pm

» 296 - Wretched hive
by Miraon Nen Pént. Aug. 31, 2018 1:34 pm

» Welcome on board, my lord!
by Red Kerrigan Pént. Aug. 31, 2018 2:07 am

» A Véres Aukció [Kaland]
by Revan Szer. Júl. 04, 2018 4:10 am

» Khaya
by Revan Szomb. Jún. 30, 2018 12:13 am


Share | 
 

 Red Kerrigan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Red Kerrigan
The Stern Hypocrite

avatar

☽ Reagszám :
9

TémanyitásTárgy: Red Kerrigan   Csüt. Jan. 18, 2018 4:52 pm

Red Kerrigan

The Stern HypocriteMegjelenés


Kerrigan hadnagy általában kifogástalanul néz ki: frissen borotvált arc, jól fésült fekete haj, karikamentes kék szempár, frissen vasalt egyenruha. A flotta tisztje 191 centiméter magas, a súlya 82 kilogramm, a sereg sok tagjához hasonlóan izmos- bár nagyon enyhe zsírfelesleg is van rajta.
A legtöbben általában olyan embernek látják Kerrigan hadnagyot a gesztusai, öltözködése és a kisugárzása alapján, aki a végletekig precíz, szabálykövető és kötelességtudó, lazítást pedig ritkán enged meg magának vagy az alárendeltjeinek. Bár mindenkivel viszonylag udvarias, kimért, formai hangnemben beszél, a rangban felette állók nyájas hangnemet, míg az alatta állók a dominancia kísérletét hallhatják ki a hanghordozásából.Személyiség


Red Kerrigan első ránézésre az ideális birodalmi tiszt megtestesülése: mindig betartja az előírásokat, követi a szabályokat, a Birodalom, a szolgálat és a kötelesség pedig elsődleges fontosságúak neki. Híresen jól ismeri a szakkönyvek, előírások és akadémiai tananyagok részleteit, de ettől függetlenül nem tartozik azok közé a tisztek közé, akik sablonosan követik a leírásokat, amikor egy küldetés végrehajtásáról van szó, képes viszonylag gyorsan és önállóan döntést hozni.
Közismert Kerrigan hadnagy szigorúsága mindenki számára, aki ismer olyat, aki már szolgált alatta: a flotta tisztje nem tolerál semmilyen lazaságot vagy kihágást, legyen szó az egyenruha meglazításáról, alkoholfogyasztásról vagy a keresztnevek szolgálati helyen történő használatáról. Bár nem szokott kifejezetten szigorú büntetéseket kiosztani, Red Kerrigan viszonylag gyakran adja parancsba alárendeltjeinek valamilyen szórakozás vagy apró szabályszegés beszüntetését, ha az sérti az előírásokat. Keveset mosolyog szolgálatban, ami miatt sokan humortalannak tartják, aki a pozíciójában egy másodpercet sem képes lazítani. A modora mindig teljesen kifogástalan, a türelmét és a hidegvérét látszólag soha nem veszíti el.
Bár megveti azokat, akik megszegik a feletteseik parancsait, mindenki tudja azt is Kerrigan hadnagyról, hogy hajlandó ezt megtenni, ha úgy véli, hogy ez a helyes döntés. Bár büszke a kitüntetéseire, a saját büszkeségénél jóval fontosabb számára nem csak a Birodalom érdeke vagy a hajója épsége, de a legénysége is. Sokszor hajlandó saját embereiért kényelmetlen végletekig is elmenni, és viszonylag önzetlenül segít szinte mindenkinek a flottánál.
A felszín alatt Red Kerrigan viselkedése sok szempontból ellentétes azzal, amit a világnak mutat: gyakran előfordul, hogy megszegi a szabályokat, sokszor súlyos kihágást követ el, és a pozícióját használja arra, hogy elfedje a kihágást. Ezek a kihágások általában valamilyen elvből, ígéretből vagy általa érzett felelősségből származnak, máskor viszont pusztán személyes érdekből vagy dacból követi el őket. Halott húga kiemelt pozíciót foglal el ezeknek a szabályszegéseknek a felbujtójaként. Meglepően hipokrita, sokszor hajlandó kisebb szabályszegéseket rákenni az alárendeltjeire, bár soha nem keverné őket nagy bajba.
Red Kerrigan viszonylag mérsékelt pozíciót foglal el a birodalmi ideológia támogatói körében: bár nem tekinti a propaganda által alsóbbrendűnek tekintett fajok tagjait az emberekkel egyenlőnek, nem annyira elvakult, mint sokan mások, és bár nem veti meg a rabszolgaságot sem, a kegyetlenkedést velük nem támogatja. A sitheket, bár általában tiszteli, nem tekinti feltétel nélkül követendőknek, a szerinte értelmetlenül, ostobán vagy a birodalomra káros módon viselkedik egy sith, azt általában megveti, és ha muszáj, ezt közli is vele. Bár nem veti el teljesen az erőszakot, és ha kell, akár személyesen is hajlandó kivégezni egy lázadást elkövető legénységi tagot, az erőszakot mindig elkerüli, ha lehetősége van rá.
Kerrigan hadnagy szabadidejében legtöbbször olvas, esetleg zenét hallgat vagy valamilyen konzervatívabb Holonet csatorna adását nézi, de viszonylag gyakran szokott sakkozni vagy edzeni is. Bár titkolja, és látszólag nem is kedveli őket, valójában élete jelentős részét foglalják el az állatok, a felszín alatt nagy állatbarát, aki csak elvétve hajlandó húst enni. Viszonylag sok időt tölt szabadidejéből aktuális szolgálati helyének maximalizálásával is, amit a szabályszegései ellenére kiemelt fontosságúnak tart.

Felszerelés és vagyon


Kerrigan hadnagy szolgálatban mindig egyenruhát visel, a szolgálathoz szükséges felszerelésekkel: mindig nála van egy birodalmi kommunikátor és a megfelelő jogosultságokkal bíró kódcilinder, a jobb oldalán pedig egy szabvány birodalmi sugárvetőt visel.
Szolgálaton kívül Red Kerrigan különböző középkategóriába tartozó órákat vagy kommunikátorokat visel a csuklóján, és általában van nála legalább egy adattábla, amire az aktuális olvasmányait töltötte le. Viszonylag kevés pénzt hord magánál egyszerre, és ilyenkor is gyakran öltözik egyenruhába.
Kerrigan hadnagynak van egy kis garzonlakása és egy viszonylag olcsó négyszemélyes siklója, emellett van 2P-V4 programozású droidja. A megtakarítása általában nem túl magas, többnyire öt és hétezer kredit között mozog.

Faj: ember

Kor: 31

Nem: férfi

Csoport: Sith Birodalom

Szervezet: Birodalmi Hadiflotta

Foglalkozás: Flottatiszt (hadnagy)

Erő-érzékenység: nem

PB: Sean O'pry


Felemelem a fegyvert. Célra tartom, miközben az ágyon vinnyogó állatra nézek. Az visszanéz rám mind a négy szemével: a nexu kölyöknek látszólag fogalma sincs róla, hogy le fogom lőni. Mi a fenét gondolt Teel, amikor ide hozta, ebbe az ócska garzonlakásba? Még egy kisebb macskát sem lehet ekkora helyen tartani. Megtámasztom a fegyvert.
A húgom mindig lázadó volt. Amikor én gyerekkorunkban tökéletes eredményeket szállítottam haza, Teel horzsolásokat, kisállatokat és kétes eredetű tárgyakat. Amikor tanulmányi versenyekre mentem, Teel kiszökött valahová, ahová nem szabadott volna elmennie. Sokan mondták akkor, hogy a nyugalmazott Kerrigan parancsnok kisebb gyermeke egyszer munkatáborban vagy börtönben fogja így végezni. Csak anyám látott valamit a húgomban, amit a társadalom nem, de ő sem állt túl sokáig mellettünk. Siklóbaleset, rosszkor volt rossz helyen.
Megcélzom az állat fejét, ahogyan tizennégy éves koromtól tanultam. Mindig jó céllövő voltam, és sokak szerint jó katona lett volna belőlem, most mégis a flotta egyenruháját viselem. Rangjelzés nélkül. Én nem voltam lázadó: én olyan akartam lenni, amilyen apám, pontosan úgy, ahogy azt apám elvárta. Tovább is mentem, mint ő: megtanultam kívülről a teljes szabályzat összes alpontját. A Sith Birodalmat a fegyelem és a törvény tartja össze, bármennyire próbálja néhány természetfeletti képességekkel megáldott gyermek minden erejével elpusztítani. Nem lövök.
Ez az állat jelképezi, hogy mennyire nem voltunk testvérek valójában. Teelből végül tetováló lett a Szenvedély Sétányán, én pedig a saját fregattom kapitánya lettem. Keveset beszéltünk gyerekkorunkban, általában akkor, amikor megpróbáltam rávenni, hogy tanuljon, vagy ő vett rá, hogy szívjak el vele egy cigarettát a tetőn. Miután a határőr flottillák egyikéhez kerültem, ezek a beszélgetések is rövid Holoneten küldött üzenetekké szelídültek.
Tíz évet töltöttem azzal, hogy kiirtsam a kalózokat, akik az Apocrison túl megtámadják a hajóinkat, a csempészeket, akik megrabolják az államunkat, ezért nem is igazán gondoltam rá, hogy mit csinál szabadidejében Teel. Ha az ember napi tizenhét órát tölt azzal, hogy a hajója hídjáról kémlelje az űrt, minden pillanatban készen rá, hogy megtámadják, egyre inkább hajlamossá válik elfelejteni a dolgokat, amik nem hatnak rá közvetlenül. Például, hogy mivel foglalkozik a testvére. A nexura nézek, aki csak ásít egyet.
Teel veszte az volt, hogy úgy döntött, ellop néhány egzotikus állatot egy embertől, aki egy kisebb arénát üzemeltetett. Vagy megmentette őket. Az enyém Laelzir parancsnok volt, akit tavaly ilyenkor helyezhette a flottillánk élére. Nem volt még huszonöt, de már három fregattnak parancsolt, és valószínű úgy tervezte, hogy admirális lesz, mire eléri a harmincat. Magabiztos és merész volt, ezért is dönthetett úgy, hogy követni akarja azt az utolsó kalózhajót a kisbolygóövbe. Bele a csapdába, amibe én nem voltam hajlandó belelépni. Csak az én hajóm élte túl, csak az én hajóm legénysége maradt sértetlen, de a jó hírem természetesen elporladt. A parancsnok tett róla, hogy a hajók elvesztését rám fogja, még akkor is, ha én vagyok az egyetlen oka, hogy élve kikerült onnan. Szerencsés vagyok, hogy a hadbíróságon csak a rangom vesztettem el.
Lepillantok a nexura, az utolsó állatra, amit Teel elemelt. Tegnap éjjel egy nagyobb, felnőtt példányt próbált ellopni, a járőrök pedig lelőtték, amikor megpróbált elmenekülni az igazoltatásuk elől. Kerrigan parancsnok lánya végül úgy halt meg, ahogy elvárták: szabadon, fellázadva a hagyományok ellen. A fia viszont kudarcot vallott a saját játékában; még ha valóban kapok is egy második esélyt ettől a Lord Philemától, ahogy az üzenetében ígérte ma reggel, nem leszek moff vagy admirális, ahogy azt apám elvárta. A szabályok követése nem vezetett sehová. Elteszem a fegyvert.
Benyúlok a nexu hóna alá, nem törődve vele, hogy esetleg megkarmol vagy megharap. Meglehetősen békésen tűri, ahogy letakarom egy lepellel, hogy annak rejtekében eltűnjek vele, mielőtt a helyszínelők ideérnek, mielőtt áthelyeznek, mielőtt az állat visszakerülni oda, ahonnan Teel hozta.
A Birodalmi Szabályzat 141-Jenth-14 pontja tiltja, hogy a flotta tisztjei veszélyes állatokat tartsanak, ezen felül minden hajó szabályzata tilthatja, hogy vadállatokat hozzanak egy hajó fedélzetére. De nem érdekel. Ő velem jön.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
A Midi-chlorian
A. Provocateur
avatar

☽ Reagszám :
6

TémanyitásTárgy: Re: Red Kerrigan   Szer. Jan. 24, 2018 6:09 pm

The Force will be with you. Always.Üdvözöllek közöttünk, Red Kerrigan!Birodalmi körökben talán elfogadható, ha itt halkan megjegyzem: régóta vártunk önre, Hadnagy úr. De csak itt halkan és sejtelmesen, ahogy a története is felépült: csak semmi nyílt csapongás, csupa remekül megtervezett mondatláncolat, egy igazi haditerv: sikerrel járt, minden tiszteletem az öné. Szeretem az emberi tekintettel pillantó, Birodalomhoz tartozó karaktereket: nem könnyű szimpatikusnak tűnniük egy olyan világban, amelyben az egyenruha egyenesági következménye az igazságtalanság és a lelketlenség - na de bárki önre pillantva láthatja, mennyi tűz, izgalom bújik meg minden morálisan nem egyértelmű zubbony alatt! Látja, egészen levett a lábamról: szerettem a megfogalmazás lényegre szorítkozó módját, a kikacsintó kreativitást - a hobbija, uram, a hobbija! - és a végül megmutatkozó finomságot. A helyében vigyáznék, hamarosan fürtökben lógnak majd önről a rajongók - és egy hálás, már nem bébi nexu.
A rám ruházott hatalomnál fogva kinevezem Kapitánynak, Hadnagy úr - biztos vagyok benne, hogy megszolgálja a bizalmunkat. Kiváló érdemei alapján +4 pontot is a rendelkezésére bocsájtok.
foglaljon avatart, jelentkezzen a mesterénél, pontozzon, illetve vessen egy pillantást a Flow, Naplók, valamint az űrhajók részlegére.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Red Kerrigan
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Star Wars - Children of the Force :: Karakterek :: Előtörténetek :: Elfogadott Előtörténetek :: Sith Birodalom-
Ugrás: