HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi váltó

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (13 fő) Szomb. Dec. 30, 2017 9:16 pm-kor volt itt.
Latest topics
» World of witchers
by Vendég Kedd Szept. 11, 2018 2:36 pm

» 296 - Wretched hive
by Miraon Nen Pént. Aug. 31, 2018 1:34 pm

» Welcome on board, my lord!
by Red Kerrigan Pént. Aug. 31, 2018 2:07 am

» A Véres Aukció [Kaland]
by Revan Szer. Júl. 04, 2018 4:10 am

» Khaya
by Revan Szomb. Jún. 30, 2018 12:13 am


Share | 
 

 Nuur A. Katar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Nuur Katar
Ghost In The Shell

avatar


☽ Reagszám :
7

TémanyitásTárgy: Nuur A. Katar   Szer. Jan. 31, 2018 4:40 am

Nuur Katar

Ghost In The ShellMegjelenés


* Titulusát és helyzetét meghallva szinte mindenki egy fenyegető alakra számít:
nagyjából százhatvan centiméter magas, babaarcán pedig szinte állandóan érdeklődő kifejezés ül. A bátyja állítja, hogy a mélyben vérszomjas rémálmok rejtőznek, de ezt ránézve nehéz elképzelni.

* Szinte mindig fertőtlenítő vagy vegyszerillata van: ritkán látni a laborköpenye nélkül, szereti viselni a szemüvegét is. A kényelmet részesíti előnyben a bárminemű eleganciával szemben - de a Mesterével kötött alku keretén belül ezen is igyekszik változtatni,
és elfogadni a tanácsait.

* A hangja kellemes, de egyáltalán nem hivatalos közlemények leadására tervezett: ettől függetlenül a legénység megszokhatta már a dallamát, a nagyon enyhe pöszeségét, ahogy azt a könnyedséget, amivel belép időnként a személyes terükbe.Személyiség


* Szinte bármilyen számot képes fejben kezelni - de még mindig hajlamos a kellemetlen helyzeteket szerinte érdekes témákkal elütni: minden feszélyezettség nélkül tárgyalja meg a biogenetika és a feketelyukak működését.
* Mindent racionalizálni akar, inkább megszokásból, mint elhatározásból - de képes megélni az érzelmeit a maga tempójában, és nem talál kivetnivalót a nyilvános zokogásban vagy hangos nevetésben.

* Határozott elképzelései vannak a Birodalom jövőjéről - de ez nem akadályozza meg abban, hogy a hajóján sütinapot, filmvetítést tartson, valamint hogy mindenkit kényelmes ruhadarabok viselésére buzdítson barátságos vállapogatás kíséretében.

* Nagyjából annyira kelti egy sith benyomását, mint egy porg - a bátyja viszont meg van győződve róla, hogy Nuur mentális egyensúlyát megbontani végzetes következményekkel járna, ezért rosszul titkoltan retteg, és mindenki mást igyekszik figyelmeztetni erre a be nem látható világvégére.

* Elismeri és nem tekinti kicsinyességnek az érzelmeket - ettől függetlenül olykor gondja van a megélésükkel, leginkább a munkája és a projektjei miatt, amelyekkel kapcsolatban teljes funkcionális pszichopátiához szokott. Dolgozik rajta.

* A testmagassága nem különösebben zavarja - ellenben végtelenül esetlennek bizonyul minden alkalommal, amikor nem viselheti a laborköpenyét, vagy a bátyjától ellesett stílus darabjait. Ezek nagyjából ki is merülnek a fekete cicanadrágban és a kötött pulóverekben, meg a szigorúan fűzővel nem rendelkező cipőben. A körömrágáson is dolgozik.


Felszerelés és vagyon


* A labor: végtelen ijesztő mütyür, amit nap mint nap használ, a legkülönfélébb eszközök garmadája, persze állítólag mind a legújabb fejlesztés, minden, amire egy kezdő őrült birodalmi tudásnak szüksége lehet a világ leigázásához. És egy sámli. Kiváló a fel és lelépésekhez.

* A porg: a Mestere ajándékaként érkezett tojás formájában a Concordiiáról, a küldöttség jószándéka jeléül, már a hajón kelt ki és vált a legénység lelkesen csipogó tagjává. A Porg névre hallgat, és épp úgy vonzódik az astromech droidokhoz, mint a gazdája, nem beszélve a hajó kapitányáról.

* A Vermund: valamilyen osztályú, valamilyen jelzésű corvett, viszonylag kis legénységgel, kutatási célokra. Menekülésre és osonásra tervezve, épp annyi helyiséggel, amellyel még lehetséges az együttélést anélkül kivitelezni, hogy egymás torkának lehessen esni kényelmesen.

* A fénykardok: valahol elhagyva a világűr tetszőleges pontjain, és mivel gazdájuk inkább szerszámként hasznosítja őket, funkciójukat vesztve. Nem kifejezetten a fizikai harc embere,
de szeret velük világítani.

* A gyűjtemények: horrorfilmek, orvosi szakkönyvek, műszerek, a bátyja versei és természetesen az ingóságok között a plüss tauntaun. Ezeken kívül nem sok személyes tárggyal rendelkezik, de próbálja mindezt úgy elrendezni a kabinjában, hogy ne egy kínzókamra benyomását keltse a belépő számára.


Ember

16 betöltött év

Tényleg nő

4 the Empire

Sith Rend

Sith & tudós,
mérnök

Igen: 'sötét oldal'

Lily Collins

* Hamarabb tanultam meg beszélni, mint járni - vagy ha már itt tartunk, kúszni és dolgokat fogni. A szüleim meg voltak győződve róla, hogy a gyermeküket valami világos oldalhoz köthető métely támadta meg: pár nappal később kiderült, hogy csak bináris kódokban fogalmaztam meg az egyébként velős mondandóm, bár ennek ellenére nem kaptam meg a vágyott fertőtlenítős flakont..

* Kísérleteket végeztem azzal kapcsolatban, milyen gyorsan tanulok meg járni, illetve milyen ütemben sajátítom el a koromnak megfelelő készségeket - de nem mondtam le az utolsó mentsváramról, főleg, miután az ujjszopást is egészségtelenül patológiásnak ítéltem. A plüss tauntaun a baktériumok ellenére maradt.

* Négyévesen apakomplexust állapítottam meg magamon: a szüleim meg voltak győződve, hogy múló hóbort lehet nálam, én azzal hoztam összefüggésbe, hogy a szocializációnkhoz szükséges minimumot sem adták meg. A szüleim többet nem erőltették a közös időtöltéseket.

* A bátyám mindig kreatívabbnak bizonyult, mint én: verseket írt,
amelyekben a világfájdalmát örökítette meg, és amelyeket mindig egy rejtélyes költő nevében szignózott. Mikor megkérdeztem, miért ugyanolyan a kézírásuk, válaszul írt egyet rólam is - a mai napig a gyerekszobám falát díszíti. Az első valahogy így hangzik: "A rózsa piros, az ég kék: én vagyok az, aki tőled kiég."

* Ez az egyetlen művészeti alkotás, amely helyet kapott a röppálya-modellek és a számításaim között. Éles vörös karakterei nagyon színesnek hatottak a szürke falon, amivel a szüleink azt kívánták prezentálni, hogy nem hisznek a szülői jelenlétben a korai szocializációs szakaszban.

* A szüleim tévedtek.

* Az Akadémián komoly szociális nehézségekbe ütköztem: nagyjából két hónap telt el, mire rájöttem, hogy nem vagyok köteles odaadni az ételadagom felét az idősebb diákoknak, de mikor felhívtam erre a figyelmüket, hülye kis buzinak neveztek.
Megkértem őket, hogy definiálják a szó jelentését, amit előtte sosem hallottam, és utána évekig zavarban voltam, mert nem értettem, ez miért sértés.

* A bátyám egyszer felhívta rá a figyelmemet, hogy ezzel kapcsolatban bűntudata volt, de ezt nem tudta megakadályozni, mivel el volt foglalva azzal, hogy túléljen egy merényletet, és lekötötte, hogy elég ideig tartsa vissza a lélegzetét a wckagylóban.

* A bűntudata forrása leginkább az lehetett, hogy az akadémiára történő utazásom előestéjén a hajamba nyomott egy rágót, minek következtében az egészet le kellett vágnunk. Úgy érkeztem meg, mint a kicsinyített mása - édesanyám kézügyességének limitált képességei okán.

* Még évekig meg voltam győződve róla, hogy remek szociális mentor, és igyekeztem elsajátítani azt az arckifejezést, amihez rendre társult az 'én nagyon erős sithlord vagyok' monológ. Mára megértettem, hogy ez, népszerű kifejezéssel élve: ciki.

* Jól teljesítettem a felméréseken, csak akkor kerültem némi vitába a vizsgáztatókkal, mikor az intelligenciám megállapításáról esett szó. Szerintük a rendszer hibázott, szerintem ők. Nem teljesen értettünk egyet - időnként a mai napig elrontom az adminisztrációt a konfrontáció elkerülése érdekében.

* Hétévesen megbuktam az egyik feladat kapcsán: nem használtam az előírás szerinti fegyvert az ellenfél ellen. Mármint én ezt tudtam be a sikertelenség okának, utóbb kiderült, hogy nem lett volna szabad elsírnom magam a bébi nexu kiiktatása során.

* A mai napig problémám van bizonyos biológiai funkciók kifejezésével - az eset hatására kezdtem el komolyabban foglalkozni az orvostudománnyal, hogy a definícióit használva könnyebben fejezhessem ki magam.

* Dióhéjban: legközelebb a lexikonnal vertek el.

* Menstruálni tíz éves koromban kezdtem, és mikor jelentettem a körletvezetőnknek a fennálló egészségügyi problémát, őszintén meglepődött. Én akkor lepődtem meg őszintén, mikor elárulta, hogy nem is sejtette, hogy férfiak is képesek rá.

* Tizenegy voltam, mikor az egyik ebédszünetben megoldottam a Lutece-paradoxont, ennek hatására az egyik felügyelő elé kerültem. Ő a sonkás szendvicsére fordított idő megrövidülését nehezményezte, én pedig azt, hogy csak úgy áthelyezett egy másik csoportba anélkül, hogy elmagyarázhattam volna részletesen a számításaimat.

* Az új csoportom hozzám hasonlókból állt, az egészséges versengés pedig meghozta gyümölcsét: megtanultam, hogy mindig nézzek rá a cipőmre, mielőtt felállok egy székről, megelőzvén, hogy közkeletű kifejezéssel élve eltaknyoljak az összecsomózott fűzők miatt, vagy hogy tudományos körökben a középső ujj felmutatása a rosszul titkolt elismerés jele.

* Tizenhárom évesen kísérleti jelleggel lefeküdtem az egyik csoporttársammal: mindketten negatívnak ítéltük utólag az esetet, aztán részletes leírást adtunk a felmerült hibákról. Addig a pontig nem is tudtam, hogy lehetséges túl nagy mellekkel rendelkezni 'mechanikai szempontból'.

* Komoly fásliréteggel fedtem a mellkasomat - számtalan szociális nehézséget realizáltam magammal kapcsolatban a tizennegyedik életévemre, például sehogy nem tudtam leszoktatni magam arról,
hogy a kínosnak ítélt helyzeteket személyes anekdotákkal oldjam fel. Furcsa volt megtapasztalni, hogy mások nem érzik feszültségoldónak, ha az első magomölésükről, vagy a kedvenc kémiai elemükről kérdezzük őket.

* Tizenötödik életévükre nagyjából predesztinálhatóak vagyunk a szférákat illetőleg - közülünk senki sem került azokra a területekre, amelyekhez szociális készségek szükségesek. Én elhatároztam, hogy megszerzem őket - főleg azért, mert meguntam, hogy droidnak neveznek.

* Az Akadémián tizenhatodik születésnapom végeztem - abban nem kételkedtem, hogy túlélem majd a próbát, abban viszont igen, vajon elsírom-e magam, amikor megnyomom a gombot,
a háromból az egyik fülke zárógombját a tizenöt főből álló csoport további tagjai előtt.

* Elsírtam magam.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Revan
Admin

avatar

☽ Reagszám :
84

TémanyitásTárgy: Re: Nuur A. Katar   Pént. Feb. 02, 2018 10:05 pm

Kedves Nuur!Már nagyon régóta vártam rád, és sajnálom, hogy nem tudtalak korábban elbírálni. Talán soha nem olvastam olyan előtörténetet, ami ennyire röviden ennyire tökéletes képet tudott adni egy karakter életéről, személyiségéről és képességeiről- az mindenesetre biztos, hogy ha bizonyíték kell majd rá, hogy nem kell kisregényt írni egy zseniális karakter bemutatásához, a te előtörténeted fogom belinkelni.
Az előtörténet olvasása közben észre sem vettem, hogy mikor vetted át felettem a hatalmat, hogy mikor kezdtem el azt érezni, hogy át akarlak, hogy megóvjalak a világon mindentől, ami rossz. Annak ellenére, hogy kedves naivitással állsz a világhoz a történetben, a sorok közül tökéletesen kiolvasható, hogy milyen sok megpróbáltatáson estél át fiatal korod ellenére, mire a Sith Rend tagjai közé léptél. Remélem, hogy most, hogy végre kikerültél az Akadémiáról, boldogabb életed lesz.
Természetesen elfogadom a karaktert. Sokat gondolkoztam az elmúlt napokban a pontozásodon, és végül úgy döntöttem, hogy +5 ponttal indítalak útnak. Emellett Lord Philema kutatási célokra a rendelkezésedre bocsájt egy Cremator-osztályú Korvettet is, ami az elkövetkező időszakban a laboratóriumodként fog szolgálni.

Foglald le az avatárodat, pontozz, és írj a Tanítvány bejelentőbe!

Ami még érdekelhet:

Naplók
Flow
Űrhajók
Keresett karakterek
Mesélő kereső
Játszanék
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Nuur A. Katar
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Star Wars - Children of the Force :: Karakterek :: Előtörténetek :: Elfogadott Előtörténetek :: Sith Birodalom-
Ugrás: