HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi váltó

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (13 fő) Szomb. Dec. 30, 2017 9:16 pm-kor volt itt.
Latest topics
» World of witchers
by Vendég Kedd Szept. 11, 2018 2:36 pm

» 296 - Wretched hive
by Miraon Nen Pént. Aug. 31, 2018 1:34 pm

» Welcome on board, my lord!
by Red Kerrigan Pént. Aug. 31, 2018 2:07 am

» A Véres Aukció [Kaland]
by Revan Szer. Júl. 04, 2018 4:10 am

» Khaya
by Revan Szomb. Jún. 30, 2018 12:13 am


Share | 
 

 Zonna Anjiliac

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Zonna Anjiliac
Hutt Gengszter

avatar

☽ Reagszám :
3

TémanyitásTárgy: Zonna Anjiliac   Vas. Feb. 04, 2018 4:39 pm

Zonna Anjiliac

Hutt GengszterMegjelenés


Mint a legtöbb Hutt, a nagyra nőtt meztelen csigák jeles képviselője. Bár, még alig 187 éves, már négy méter hosszú és közel négyszáz kiló. Zöldes barna bőrével és vizenyős, sárga szemeivel, nem éppen a többi faj kedvence.  Jobb keze ügyében, egy a méreteihez igazított lézerpisztolyt tart, melyet akkor szokott használni, ha valaki nagyon rossz üzletet ajánl neki, egy nagyon rossz napon.


Személyiség


Zonnára, hasonlóan tekintenek, mint a legtöbb Huttra. Pedig mennyivel másabb! Semennyire.  A pénz, a pénzen vásárolt befolyás és befolyásért szerzett pénz, a kedvelt dolgai közé tartoznak.  Néhány Huttal ellentétben járt egyetemre, sőt! Nem csak évfolyamtársai zsarolására és tanárai megvásárlására fordította az idejét.  Számos vizsgát önerőből teljesített, így a Huttok között, amolyan agymenéses okos tojásnak számít. Ezt persze nem szokták a szemébe mondani, hiszen rossznéven szokta venni, ha sértegetik vagy tiszteletlenül beszélnek vele. Viselkedését tekintve, általában a férfi jelleg dominál nála. Tulajdonképpen, az anyját is eladná, ha szegény megboldogult felmenője, azóta nem halálozott volna el.  Híresen rossz humorérzékkel van megáldva, ami azt jelenti, hogy hamar kidobatja birodalmából azt, aki rossz üzletet ajánl.  Szereti megígérni a kézre kerített rosszakaróknak vagy szökött rabszolgáknak, esetleg a munkáját rosszul végzőknek, hogy nem fogja megölni őket. Ezen ígéretét általában be is tartja, hiszen pocsék céllövő. Zsoldosai, azonban közel sem olyan rosszak, mint Ő.
Mindezek ellenére, kifinomult Huttnak tartja magát, szereti a szép nőket, az ékszereket.  Időnként az Operába is eljár, műveltségéből adódóan élvezi az efféle előadásokat. Nar Velaron, nincs olyan esemény, amelyet ne követne figyelemmel.
Más Huttokkal különösebben nem szokott balhézni, bár ehhez hozzá tartozik az a tény is, hogy üzletét, alig egy éve kapta az apjától.    


Felszerelés és vagyon


Átalakított HL-9-es Lézerpisztoly. ( Hutt létére kezébe tudja venni és el tudja sütni)
Versenysikló: (Időnként valamelyik embere részt vesz a versenyen, ha jól teljesít az illető, hamar kis kedvenc lehet belőle, ha rosszul teljesít, akkor kis kedvenc eledel. )
Birodalom: Egy kisebb űrleszálló pálya, amely 2 űrhajónak tud jelenleg férőhelyet biztosítani, valamint egy Kantin, a Wet Cave, amely egy folyosóval van összekötve a leszállópályákkal és a kijárat elérése előtt, át kell haladni rajta. ( Van diszkrét útvonal a VIP szolgáltatásért fizetőknek).  

Rabszolga: ~35 fő
Civil szolga: ~ 30 fő
Harcos: 45 fő
- NJK: Romano Hunz, ember, férfi fejvadász. Zonna hadnagya, a testőrök főnöke.
 

Faj: Hutt

Kor: 187

Nem: Hímnős / Férfi

Csoport:

Szervezet:Hutt Kartell

Foglalkozás: Bűnöző

Erő-érzékenység: Nem

PB:

/ Csúnya beszédet tartalmaz! /

Egy évvel korábban
- Zonna, Lárvácskám! Már azt hittem, sohasem érsz ide. – mondta Zonna apja, amikor az ifjú Hutt végre megérkezett. A két Hutt, színpadiasan megölelte egymást, amitől a humán rabszolgáknak, akik körülöttük sertepertéltek, hogy lessék uraik kívánságait, szemernyit sem lett jobb.
- Ne szólíts Lárvácskádnak, már 186 esztendős vagyok! – kérte ki magának Zonna tetetet sértődöttséggel. Apja megveregette a vállait, majd folytatta.
- Te mindig az én kis Lárvácskám leszel, függetlenül attól, hogy 186 vagy 1860 éves leszel. Fontos dologról szeretnék veled beszélni. Most, hogy megszerezted a harmadik diplomádat, és … születésnapod van, arra gondoltam, hogy átadom neked az egyik üzletemet.  Biztos ismerted az öreg Bolg Hosingert … sajnos már nincs közöttünk, elvitte egy Sikló.
- Elutazott?
- Nem, elcsapta egy gyorshajtó. Belehaltak a helyszínen, mindketten. Szegény ördögök. Öröm az ürömben, hogy pont a halála előtt írtunk vele egy szerződést, amely értelmében az adóságát kiegyenlítvén, rám ruházza a repterét. Elég öreg vagy ahhoz, hogy beindítsd a saját kis vállalkozásodat és öregbítsd az Anjiliac nevet. Mit szólsz hozzá?
- Remek.

Napjainkban
A Wet Cave-ben dübörgött a zene, az emeleten lévő galériában mégse szólt hangosabban, mint kellemes háttér zaj. A galériából egy detektív üvegen keresztül, le lehetett látni az alant elterülő táncparkettre és a bárpult körüli terület nagy részére. Zonna előrecsúszott a párnáiról, ahol eleddig kényelmesen pipázott, néhány Twi’lek rabszolgalány társaságában. Szerette az idegenek eme faját, kellemes illatuk és szolgálatkész társaságuk mindig jó kedélyűvé tette őt. Most azonban egyáltalán nem volt jó kedvében, három embere ugyanis behozta hozzá Gudo-t. Gudo öt nappal ezelőtt vásárolt Zonnától Vagyon- és Életbiztosítást. Ez azt jelentette, hogy Zonna repterén, Gudo űrhajójához senki sem fog hozzányúlni egyetlen ujjal sem, továbbá, amíg a lazításra vágyó pilóta, az Anjilic család területén tartózkodik, senki nem fog belékötni. Ha csak, maga nem keresi a bajt, de ez kisbetűkkel van írva. A probléma ott kezdődött, hogy a férfi nem tudott fizetni, tekintve a szolgáltatásért, a reptérről való távozási szándék napján kell.
- Magasról teszek rá, hogy elszartad a pénzedet! Amikor azzal a ronccsal leszálltál a repteremre, megállapodtunk. Én megvédem a seggedet, te pedig fizetsz! Így volt?
- Í .. így volt Zonna, de ..
- Nincsen de! – a Hutt, Zonna tajtékzott a dühtől. – Figyelj, Gudo! Van egy mondás: A szerencsejáték a vesztesek sportja. Én nagylelkű voltam veled, tiszteletben tartottam, hogy szórakozni szeretnél a Nar Velaron, még embereket is adtam melléd, ahogy kérted. Nehogy pucér seggel végezd, valami lepukkant csehóban, ahol éhbérért riszálhatod magadat a sok retardáltnak. Annyit kértem, hogy fizess! Sokat kértem? Mond, sokat kértem tőled?
- Nem, … de .. elszaladt velem egy kicsit … a
- Mond, tudsz táncolni?
- Tessék? Mit akarsz azzal a lézerpisztollyal?
- Megígérem, hogy nem öllek meg, de előtte táncolj nekem. Ugrálj, mint valami kirakati kurva, hátha jobb kedvre derítesz! – Zonna, a kezében lévő lézerpisztollyal, több lövést is leadott Gudora. Egyetlen lövés sem talált, de a pilótán látszott, hogy nagyon leizzadt. Zonna röhögni kezdett.
- Megijedtél, Gudo? Hutt becsületszavamat adtam, hogy nem öllek meg, hát miért ijedtél meg?
- Azt hittem, .. le akarsz lőni. Elvégre fegyver van nálad.
- Üzletfelek nem ölik meg egymást, ezt jegyezd meg Gudo. Romano, üsd meg!
Romano ütése, váratlanul érte az egyébként is fegyvertelen Gudot. A pilóta a földre esett, a fejét fogta, kegyetlenül hasogatott a feje.  
- Gudo, Gudo… az életedet megválthatod a hajóddal. A tartozásodat meg ledolgozod.
- Viccelsz?! Elveszed a hajómat, belőlem meg rabszolgát csinálsz?
- Hahaha haahaha. Olcsón megúsztad, Gudo.  Vigyétek a szemem elől!

A férfit két testőr elcipelte, időnként a miheztartás végett, még meg is ütötték. Zonna, Romanora pillantott.
- Nézzétek át a hajót, van-e rajta valami ritka áru. Utána adjátok el.
- Ahogy akarod, Zonna. Lenne itt még egyéb is ..
A Hutt visszacsúszott a párnáira, a lányok kérdés nélkül hozzádörgölőztek. Zonna, termetes karjaival magához ölelte az ő kis ékszereit.
- Mi lenne az Romano? – kérdezte Zonna miközben egyik szemét tágra nyitotta, hogy jobban lássa a hadnagyot.
- Mardo D’Zirt, a köztársasági szenátor, aki mellé két embert adtunk.  Sikerült jó minőségű videót készíteni róla, hogy egy bordélyban, szobára megy két kiskorúval. Egy tíz éves fiúval és egy nyolc éves lánnyal.
- Hahahahah hhhaaa. Mocskos egy pedofil, de gazdag pedofil. Gondoskodjatok a biztonságáról és készítsetek pár másolatot arról a videóról. Címezzétek meg őket, egyiket a Zarin Newsnak, másikat a Szenátusnak, de ne küldjétek el … még.  Jól jöhet egy madárka a szenátus fészkéből.                  

   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Revan
Admin

avatar

☽ Reagszám :
84

TémanyitásTárgy: Re: Zonna Anjiliac   Hétf. Feb. 05, 2018 9:14 pm

Kedves Zonna!
Nagyon tetszett, ahogy elkaptad a huttok gondolkodásmódját, és bár az előtörténeted nem lett hosszú, így is tökéletes bepillantást nyerhettünk Zonna személyiségébe. Annak ellenére, hogy a karaktered fajának gondolkodásmódja gyökeresen eltér az emberi gondolkodástól több szempontból is, végig úgy éreztem, hogy egy élő, intelligens, a világba teljesen reálisan beleillő karaktert látok benne. Külön szórakoztató volt olvasni az első jelenetet a karakter apjával. Talán csak azt tudnám kifogásolni, hogy a karakter már majdnem kétszáz éves, és viszonylag rövid történetet kapott, de mivel így is kerek egészet kaptunk, természetesen elfogadom a karakteredet.
Foglald le az avatárodat és pontozz! A kiemelkedő karakterkoncepció miatt adok további két pontot, emellett a karaktered a már meglévő zsoldosai mellé megfizethet egy tíz-tizenöt elit fejvadászból álló kompániát is. Emellett jelenleg elég pénzed van rá, hogy ha úgy látod jónak, a közeljövőben különösebb magyarázat nélkül vegyél magadnak egy hajót vagy egy nagyobb ingatlant.

Kellemes játékot kívánok!

Ami még érdekelhet:

Naplók
Flow
Űrhajók
Keresett karakterek
Mesélő kereső
Játszanék
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Zonna Anjiliac
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Star Wars - Children of the Force :: Karakterek :: Előtörténetek :: Elfogadott Előtörténetek :: Hutt Kartell-
Ugrás: