HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi váltó


Share | 
 

 Flochraim báró palotája, Kelet-Lamassa

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Revan
Admin

avatar

☽ Reagszám :
70

TémanyitásTárgy: Flochraim báró palotája, Kelet-Lamassa   Vas. Feb. 04, 2018 7:32 pm

Tiberius:

Az első Jen Daramban töltött napod után megkapod Lord Surrus üzenetét, amiben mestered megerősíti, hogy Vio Ramertha Flochraim báró otthonában van, és szintén szerepel a meghívottak listáján a mai estén esedékes partira.
Darth Surrus jegyzetei szerint a báró tengerparti, Jen Daramtól távoli palotájába talán ez a bál jelenti az egyetlen bejutási lehetőséget anélkül, hogy különösebben nyomás alá kéne helyezned az egyébként izoláltan élő főnemest. Mint a Diplomácia Szféra fontos képviselőjét, természetesen szívesen látnak ott, ahogy a Jen Darami lakosztályodhoz tartozó inas megerősíti.
A harminc főből álló kommandós egység, ami ránézésre kivételesen kompetensnek tűnik, biztosít róla, hogy ha szükséges, észrevétlenül átjutnak a báró emberein, és a birtok határában helyezkednek el még jóval a bál kezdete előtt.
Pontban hatkor érkezel Jen Daramból az alderaani stílusban berendezett palotába. A téged szállító hajóról azonnal egy ezüst luxussiklóba szállhatsz be, amiben egy másik vendég, egy csinos, de szótlan lamassai grófkisasszony társaságában teszed meg az út hátralevő részét.
A kovácsoltvas kapu ügyesen, de nem tökéletesen rejti a modern biztonsági berendezéseket, az elegáns sötétkék köpenyt viselő lamassai őrök és őrdroidok pedig elég rosszul rejtegetik a fegyvereiket a vendégek elől. Számtalan kamera figyeli a birtokot, ami kérdésessé teszi, hogy az embereid valóban bejutnak-e, ha a védett frekvencián jelzést adsz nekik.
A hóval borított sövényfal és szobrok által szegélyezett út nagyjából ötven méteren át tart, mire megérkezel a tengerparti szirten álló magas palota vörös szőnyeggel fedett lépcsősorához. A lépcsősor tetején elegánsan, bár kissé ízléstelenül felöltöztetett inasok kísérnek téged a bálterembe.
Viszonylag gyorsan kiszúrod a vendégek között a testes, kopaszodó, látszólag kedélyes Agras Flochraim bárót, aki éppen tucatnyi vendég, közöttük egy hutt társaságában nevet valamin nagyon hangosan. Több fontos lamassai nemes is van itt, és ha lehet hihetni a pletykáknak, később Lamassa ifjú királya is tiszteletét fogja tenni itt.
Az Erő segítségével gyorsan képes vagy betájolni a bálra érkezett Erő-érzékenyeket is. Scarlaerot Kron közülük a legismerősebb, akit már azelőtt megérzel, hogy felérne a lépcsőn, és belépne az ajtón- Lord Surrus nem tájékoztatott a jelenlétéről, úgyhogy valószínűleg más küldetést bízott rá. Megérzel egy, az övénél valamivel gyengébb jelenlétet, ami egy, a sarokban unottan pezsgőző vörösbőrű sith férfihoz tartozik, aki látszólag bárhol máshol szívesebben lenne. Végül kiszúrod Vio Ramerthát is: a sárgás bőrű, magas zabrak férfi éppen egy lamassai katonatiszttel és az egyik apocrisi moffal társalog, látszólag élvezve teljes figyelmüket. Érzel egy nagyon gyenge, halványan pislákoló jelenlétet is a palota egy magasabb szintje felől, de nem tudod megállapítani, hogy kihez tartozhat- egészen biztos, hogy nem Lord Zeon az.


Scarlaerot:

Már öt óra után nem sokkal megérkezel Flochraim báró palotájába, ahol reményeid szerint találkozhatsz Lamassa frissen megkoronázott királyával. Az uralkodó sajnos nehezebben megközelíthető, mint azt várni lehetett, részben biztonsági, részben protokoll okokból, de mestered egyik informátora jelezte, hogy a király ma Flochraim báró házát fogja megtisztelni a jelenlétével. A forrás megbízhatónak tűnik, és nem lehetetlen az az elképzelés sem, hogy a király gyerekkori barátja házába menekül a háború elől egy este erejéig.
Számtalan lamassai nemes, birodalmi katona és diplomata, illetve két számodra ismeretlen sith is felbukkan a bálon, ahová az első között érkezel meg. A királynak ugyan nincs híre egyelőre, de rengeteg olyan befolyásos személy érkezett ide, akiknek a szövetsége komoly profitot termelhetne mestered számára. A legérdekesebb vendég talán a hutt, aki a Kartell fegyvereladásait érkezett megtárgyalni Lamassába, de mindenki számára köztudott, hogy mióta itt van, több időt tölt az egzotikus szivarok pusztításával, mint az üzletkötéssel.
Hat óra körül érkezik a vendégek jelentős része, közöttük Darth Surrus másik tanítványa is. A forgataggal rajta kívül nem érkezik más, igazán érdekes vendég.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Flochraim báró palotája, Kelet-Lamassa
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» A Raikage Palotája
» A Tsuchikage palotája
» Thor palotája
» Venta Tyr palotája, a Vyrlax bolygó (Külűr Krónikái)
» Madripoor (Távol-Kelet, SEAR)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Star Wars - Children of the Force :: A Zarin Rendszer-Semleges zóna :: Dorn 4 :: Lamassai Királyság-
Ugrás: