HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Share | 
 

 A Fornoch (leírás)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Revan
Admin
avatar

☽ Reagszám : 22

TémanyitásTárgy: A Fornoch (leírás)   Vas. Szept. 24, 2017 8:55 pm


Keringési idő (nap körül): 944,4 standard nap
Keringési idő (saját tengely körül) 23,8 standard óra
Holdak száma: 9
Átmérő: 36487 km
Klíma: Az Egyenlítő környékén mérsékelt, a térítőkig hideg mérsékelt, északon és délen kiterjedt jégsapkák vannak
Terepviszonyok: Füves puszták, tundrák és erdők, jégmezők, óceánok
Lakosság: 12, 2 milliárd (74% ember, 12% sith, 14% egyéb)
Hovatartozás: Sith Birodalom

Információk:

A Fornoch a Zarin tizenegyedik bolygója, amit a Birodalom flottája elsőként kolonizált. Leszámítva egy nagyon rövid hatalomáthelyeződést az Apocrisra, a Fornoch azóta is töretlenül a Birodalom legfontosabb bolygója. Az űrből fehérnek és világoskéknek tűnő bolygó ad otthont a birodalmi lakosság több, mint kétharmadának.
Bár jellemzőek a magas, fekete épületek a Birodalom legnagyobb városában, Ashakorban, a Cordrillával ellentétben a város nem felfelé bővült: már kétszáz éve gondosan megtervezték a várost, ami Fornoch négy kontinensének legnagyobbikát befedi. A hatalmas távolságok miatt ugyan mindenki kénytelen sokat használni a vasútvonalakat vagy siklókat, de az élet nem tűnik itt annyira zsúfoltnak, mint a Cordrillán vagy a Nar Velaron.
A várost kisebb utcák ezrei hálózzák be, amik végül mind a központ felé tartó, több száz kilométer hosszú Sétányokra futnak be, amikből hét van, és gyakorlatilag a város szektoraiként szolgálnak. A Sétányokon éjjel-nappal nagy a forgalom, a kegyetlenül szigorú törvények és járőrök miatt a közbiztonság híresen a legjobb itt az egész Zarin Rendszerben.
Ashakor közepén helyezkedik el a palotanegyed, közepén az Uralkodó Palotája, ami otthont ad a Birodalom teljes irányító szervének. Ide belépni csak engedéllyel lehet, a Vörös Gárda őrei folyamatosan biztosítják az egész negyedet.
Messze, mélyen az északi kontinens tajgájába rejtve bújik meg a Sith Akadémia, ahol a jövő sithjeit képzik. A fekete piramis, ami otthont ad a sitheknek, a Korribani mintájára épült, és annak ellenére, hogy meglehetősen limitált alapokon nyugszik az alapítása, azóta számtalan olyan sithet adott ki magából, akiket a régi Birodalom is tárt karokkal fogadott volna.
A nyugati kontinensen bújik meg a mandalori erőd, Beskar'am, ahol a Vizla Klán székhelye található. Ez a kontinens teljes egészében a mandaloriak földje, de a gyermekeken, betegeken, az őket őrzőkön és a rabszolgákon kívül senki nem jön ide hosszabb időre. Ezen a helyen képzik a Vizla Klán tagjait azokká a mandalori harcosokká, akiktől az egész világ fél.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
A Fornoch (leírás)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Star Wars - Children of the Force :: A Zarin Rendszer-Birodalmi terület :: Fornoch-
Ugrás: