HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi váltó

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (13 fő) Szomb. Dec. 30, 2017 9:16 pm-kor volt itt.
Latest topics
» World of witchers
by Vendég Kedd Szept. 11, 2018 2:36 pm

» 296 - Wretched hive
by Miraon Nen Pént. Aug. 31, 2018 1:34 pm

» Welcome on board, my lord!
by Red Kerrigan Pént. Aug. 31, 2018 2:07 am

» A Véres Aukció [Kaland]
by Revan Szer. Júl. 04, 2018 4:10 am

» Khaya
by Revan Szomb. Jún. 30, 2018 12:13 am


Share | 
 

 A Véres Aukció [Kaland]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Revan
Admin

avatar

☽ Reagszám :
84

TémanyitásTárgy: A Véres Aukció [Kaland]   Szer. Jún. 13, 2018 10:05 pm

Zonna Anjiliac a Kartell egyik felfegyverzett repülőerődjének viszonylagos kényelméből nézhette végig, ahogyan elmaradtak a városok, azután lassan elmaradtak a fák, a mocsarak, hogy azután az egyre jegesebb tengerek, majd a hófehérbe öltözött északi kontinens kerüljenek alájuk. A hutt figyelmét talán az sem kerülte el, hogy tucatnyi hajó húzott el felettük az utolsó órában: a Semleges Szektor szinte minden valamire való bűnözője megpróbálkozik szerezne legalább egy kis darabot az arzenálból.
A Véres Kard Holonetre feltöltött áruajánlata annyira szélesre sikerült, hogy sokan megkérdőjelezték volna a hitelességét is, ha nem tudták volna, hogy Racour kapitány nem pitiáner csaló, hanem komoly, a maga módján tisztességes vállalkozó. A Véres Kard kegyetlen hírneve ellenére soha nem próbálta meg becsapni az üzleti partnereit, ami annak a kevés Sertgin-övben működő kalózbandának egyikévé tette, akikkel nem csak a kisebb bandák, de a mandalóriak, a Kartell, és titokban talán a Köztársaság és a Birodalom hajlandó volt mindig üzletet kötni.
Az áruba bocsájtott zsákmány azonban ritkán volt több néhány tucat rabszolgánál vagy pár mázsa zersiumnál. A hutt előtt lévő monitoron lévő tételek ezekhez képest olyan változásnak tűntek, mintha valaki egy fűszeres cigaretta után tonnaszámra kívánt volna kábítószert a piacra dobni: többek között nyolc lamassai Nidhogg-nehéz lépegető, egy sith fénykard és kétszáz CW-49-es nehéz sugárvető is szerepelt a kínálatban. Az egész áru legalább ötvenmillió kredit értékűnek tűnt, jóval többnek annál, amit a Kartell hajlandó lenne kifizetni.
A repülő erőd valamikor az esti órákban, az aukció kezdete előtt landolt az előre bejelentett platformon. Bár néhány Kartell-zsoldos is érkezett vele, a huttot leginkább saját magánhadserege kísérte el erre az útra. Ahogy lecsúszott a rámpán, rögtön kiszúrhatta a lefelé vezető liftek mellett cigarettázó kalózokat, akik a szokásoshoz képest meglepően józanok voltak, és feszülten méregettek minden újabb érkező hajót, ahonnan újabb és újabb fegyveresek szálltak le. Kalózok, rablók, gengszterek, zsoldosok és csempészek egyaránt eljöttek erre az árverésre, de a hutt egyelőre nem tudta megállapítani, hogy melyik vevő érkezett egy tucat sugárvetőért, és melyikük akar hazavinni egy lépegetőt.
A hideg platformon rövidesen megjelent egy alacsony, vékony szürke bőrű nautolán férfi. A bőrkabátot viselő, pisztolyt és kardot viselő férfi tenyérbe mászó mosollyal sétált a hutt elé, aki előtt formálisan meghajolt, azután azoknak a gengsztereknek a nyelvtudásával szólalt meg a huttok nyelvén, akik egész életükben Nar Velaron éltek, de hidegen hagyták a hutt nyelvtan szabályai.
[- Racour kapitány üdvözöl önt, ó hatalmas Zonna. Legyen oly kegyes követni ént a felvonóhoz! Nemsokára minden vevők megérkeznek, és elkezdődni az árverés. Addig fogyasztani kérem amit kíván!]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zonna Anjiliac
Hutt Gengszter

avatar

☽ Reagszám :
3

TémanyitásTárgy: Re: A Véres Aukció [Kaland]   Kedd Jún. 19, 2018 5:11 pm

Amikor a nautolán férfi Hutt nyelven próbál vartyogni, Zonna arcán, nagyjából olyan mosoly jelenik meg, mintha csak azt gondolná, hogy: ilyet reggeliztem, jöhetne egy kis nasi. A négyszáz kilós hutt, már már tajtékzani kezd, az őt köszöntő férfi elrebegett nyelvtani hibáin. Rövid gondolatnyi kitérőben listázza a pontos indokokat, amiért agyonlövetné az embereivel, ezt a férget. Kirángatták a kényelmes, nyugis otthonából, bal lábbal kelt ... vagyis értitek ..., egy lepukkant, elhagyatott szilícium bányában akarják, hogy végrehajtson egy olyan akciót, amit minimum egy hotel halljában kellene az Ambrózia Park frekventált körzetében. Arról nem is beszélve, hogy ez a nautolán talpnyaló, olyan okádék stílusban köhögi a hutt nyelvet, amely egy döglött Krayt Sárkányt is megirigyelne. Kezével intett egyet, a nautolánnak, hogy egyelőre maradjon csendben.
- Szolgálhatsz frissítővel. Elsőre, mondjuk azok névsorával, akik hivatalosak az aukcióra. Másodszorra, még az aukció elkezdése előtt, beszélnék Racour kapitánnyal. Lehetőleg négyszemközt. - mondta Zonna, biztos, ami biztos a közös nyelven, hiszen a fene se fog vesződni azzal, hogy ez a szennygolyó megértse a hutt nyelvet. Egyúttal jelzés is, hogy a nautolán inkább a közös nyelven szóljon hozzá, mert nem akarja agyonlövetni, ha még egyszer röfögni kezd. Idefele jövet, Zonna kiötlött egy tervet, amelyet végrehajtana, ha sikerül a kapitánnyal, még az aukció előtt találkoznia. Ekkora fegyverszállítmányt, bandákra, fejvadászokra meg kit tudja miféle söpredék kalózokra fecsérelni. Ennek a fegyverszállítmánynak a Kartell kezében kell kikötnie. Miért? Mert a szomszédos bolygón lógatja lábát a polgárháború, komoly pénzeket lehetne keresni, ha már a felét tovább tudnánk adni. Zonna nem hiába érkezett a saját magánhadseregével, akik nem kizárólag a biztonságát szavatolják. S bár legkevésbé sincs ínyére egy lövöldözés, ha úgy adódna, valószínűleg nem tartaná vissza az embereit, hogy lerendezzék azokat, akiket kell.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Revan
Admin

avatar

☽ Reagszám :
84

TémanyitásTárgy: Re: A Véres Aukció [Kaland]   Szer. Júl. 04, 2018 4:10 am

A nautolán széles, szinte udvarias mosollyal és főhajtással köszöni meg, hogy Zonna nyelvet váltott, de szinte úgy néz rá a kérése után, mint egy gyermekre, aki egy saját űrhajót akar a születésnapjára. Rövid ideig gondolkozik is a hutt kérésén, azután alig palástoltan megérinti a fülét egy bocsánatkérő mosoly kíséretében, és néhány másodpercig csendben hallgat, mielőtt válaszol.
- Sajnos nem szolgáltathatok adatokat a vevők adatairól. Bizonyára megérti, nem tenne jót az üzletnek, ha elszórnánk azoknak a titkait, akik ránk bízzák a pénzüket. Ami a másik kérését illeti, Racour kapitány hajlandó külön fogadni önt. Kövessen, kérem!- a nautolán mindenféle idegesség nélkül hátat fordít a huttnak és a fegyvereseknek, és a széles teherlift felé indul. Látszólag a legkevésbé sem tart attól, hogy lelövik, sőt, meglepően fesztelen ahhoz képest, hogy hány fegyveres, mindenre kész bűnöző tartózkodik a közelében.
A non-humán gombnyomására kinyílik a lift ajtaja. A felvonó első ránézésre meglepően jó állapotban van még azokhoz képest is, amiket a Kartell az átlagos, főleg rabszolgák által működtetett bányáiban használ, láthatóan karban tartotta valaki. Az viszont egyértelmű, hogy minden zsoldos nem fog egyszerre beférni. Zonnának legfeljebb tíz embert van lehetősége magával vinni, bár a nautolán már szemmel láthatóan akkor is kellemetlennek érzi a kevés teret, ha a hutt hatot magával visz.
A lift nagyjából három percig halad nagy sebességgel lefelé, az ajtók több száz méterrel a föld alatt tárulnak csak fel. A legtöbb holonet csatorna jele foghatatlanná vagy instabillá vált a föld alatt, a levegő pedig a falakon lévő ventilátorok és a komplex szellőzőrendszer ellenére is állott, enyhén fémes. A világítás azonban könnyen beláthatóvá teszi a helyet: a sárgás fényben könnyedén látható az a hússzor húsz méteres szoba, ahová a lift nyílt, illetve az a lezárt folyosó, ami vélhetően egy mélyebb, lezárt tárnába vezet. Egy néhány székkel telepakolt, különböző italokkal és ételekkel megpakolt hosszú asztal az egyetlen dolog a szoba közepén, ami megtöri az ürességét.
A hutt a nautolánon kívül nyolc további kalózt fedezhet fel a teremben, rajtuk kívül pedig további három, protokoll droidból módosított fegyveres droid is van itt. A legtöbb kalóz katonai minőségű, részben nehézfegyverzetet visel, mindannyian legalább részben páncélozottak, az egyik sarokban álló, sisakos kalóz páncélzata pedig egyértelműen mandalóri design. A kalózok egyértelműen úgy méregetik a Kartell zsoldosait, ahogy azok teszik, akik már most azon gondolkoznak, hogy hogyan tudnák a leggyorsabban megölni őket.
- Kérem, nyugodtan fogyasszanak bármit kedvükre, amíg a kapitány megérkezik! Sajnos fogadnom kell a többi vevőt, de az árverésen bizonyára találkozunk.- a nautolán tenyérbemászó mosoly kíséretében visszatér a lifthez, ami nagy zajjal elindul felfelé pár másodperccel azután, hogy beszállt. A hutt kénytelen néhány percet együtt tölteni a csendes fegyveresekkel az üres teremben.
Nagyjából három-négy perc után lépések, halk beszélgetés szűrődik át a lezárt folyosóról, azután az ajtó kinyílik, és három alak lép át rajta. Racour kapitány, az ötvenes éveiben járó ember férfi könnyen felismerhető a hutt számára: az ősz szakállú, fehér bőrű ember férfi jobb szemét szemfedő takarja, vörös bőrkabátjához széles vörös kalap tartozik, fekete öve (ami sikertelenül igyekszik leszorítani a hasát) egyik oldalán pisztolytáska, másikon rövid, elegáns vibrokard lóg. A kapitány jobbján egy kezében kétkezes vibrobárdot tartó nagydarab whipid áll, balján pedig egy páncélja felett rövid palástot viselő alacsony, vékony humanoid.
A kapitány enyhén elmosolyodik, és egy szinte tökéletes kézmozdulattal üdvözli a huttot- azzal a kézmozdulattal, amivel egy hutt a vele egyenlő rangban lévő huttokat szokta köszönteni. Hutt nyelven szólal meg, de az ő akcentusa kifogástalan- nem csak hogy nincsenek hibák abban, ahogy beszél, de a nyelvjárása is jobban hasonlít az eredeti Nal Huttai nyelvre, mint a Velaron beszélt utcai low-huttra.
[- Üdvözlöm az árverésen, Zonna úr! Feltételezem, hogy ön képviseli a Kartellt, és szeretne megegyezni velem az árverésen kívül. Nem zárkózom el kategorikusan attól, hogy külön megegyezést kössünk, úgyhogy természetesen meghallgatom az ajánlatát.]- a férfi nem kínálja külön Zonnát itallal vagy étellel, ahogyan az nem is szokás a huttoknál, akik elveszik, ami kell nekik. A kalóz önt magának egy pohár apocrisi bort, és belekortyol az italba, miközben csendben várja a hutt válaszát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A Véres Aukció [Kaland]   

Vissza az elejére Go down
 
A Véres Aukció [Kaland]
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Star Wars - Children of the Force :: A Zarin Rendszer-Semleges zóna :: Nar Velar-
Ugrás: