HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi váltó

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (13 fő) Szomb. Dec. 30, 2017 9:16 pm-kor volt itt.
Latest topics
» Silhouette Frpg
by Vendég Vas. Jún. 17, 2018 10:50 pm

» Elkészültem!
by Khaya Vas. Jún. 17, 2018 3:19 pm

» A Véres Aukció [Kaland]
by Revan Szer. Jún. 13, 2018 10:05 pm

» Khaya
by Khaya Vas. Jún. 10, 2018 6:23 pm

» I.N.F.E.C.T.E.D
by Vendég Szomb. Jún. 02, 2018 9:51 am


Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozShare | 
 

 Khaya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Khaya

avatar

☽ Reagszám :
0

TémanyitásTárgy: Khaya   Vas. Jún. 10, 2018 6:23 pm

Khaya

   
Rang

   

   

   

Megjelenés


   
Korához képest viszonylag magas, sápadt bőre erős kontrasztot alkot szénfekete hajával amit általában feltűzve hord. Tartása büszke, előretekintő arcáról pedig szinte semmilyen érzelmet nem lehet leolvasni. Ez az a maszk amit az évek során magára illesztett.
Nem szokása fecsegni, többnyire szárazon és lényegre törően beszél és a szarkazmus sem idegen tőle. Ha van valami amit még a birodalomnál is jobban utál az a fényűzés. Egy egyszerű fekete köpeny és pár rend ruha bőven elég neki.  

   

   

   

Személyiség


   
Precíz és megfontolt az esetek jó részében igyekszik megőrizni a hidegvérét. A győzelem érdekében minden eszközt felhasznál, de nem szívesen bocsátkozik nyílt harcra ha van más lehetőség.
Nem a hatalom sokkal inkább a tudásvágy hajtja. Ősi ereklyék, letűnt nagyurak és úrnők homályba burkolózó története és a sith mágia rejtelmei.
Talán a múltja miatt vagy mert alapvetően türelmes természetű képes órákat tölteni kutatással és szinte sosem lehet kihoznia sodrából. Egészen addig amíg rá nem szánja magát a támadásra, bár ezt csak mint legvégső eszközt használja.
Mint általában minden siht ő is csak olyanokat és annyit mond amiből neki a legtöbb haszna származik, de ha egyszer őszinteségre adná a fejét lenne egy pár keresetlen szava a szervezet tagjaihoz.
   

   

Felszerelés és vagyon


   
Csak a legszükségesebbeket tarja magánál: némi készpénz, egy fekete köpeny és egy egyszerű markolatú fénykard.
   

   
ember:

   
16:

   
nő:

   
Sith Birodalom:

   
Sith Rend

   
tanítvány

   
Van-sötét oldal

   
PB:Katie McGrath:
   

   A lámpák vörös fénye egybeolvad a penge pirosával és a vér bíborával. A levegőben égett hús szaga terjed egy füstölgő tetemből. A mesteremből. A kép egyszer csak eltűnik ahogy elborít a kín. Újra és újra egyre könyörtelenebbül. Lassan már nem is érzem a csuklómba vágó szíjakat. Csak azt a szörnyű szerkezetet látom ahogy ismét közelít.
Aztán vége és hirtelen egy sötét folyosón találom magam. A levegőben baljóslatú energia terjeng. Olyan mint a hullabűz és a füst szag keveréke. A Sötét Oldal. Átjár mindent, ránehezedik a falakra, bekúszik a bőröm alá. Egy ismeretlen hang az mondja meneküljek innen. Irtóznom kéne ettől a helytől. A másik azt mondja szívjam magamba. Engedjem, hogy átjárjon akkor erősebb leszek.
Nem érdekel. Már nincs bennem se félelem, se harag. Fáradt vagyok. Legyen már vége! Nem érdekel, hogyan csak fejezzük be. Már nincs semmim, már nincs senkim. Hajtogatom miközben kezd rám borulni a sötétség, de nem olyan mint az előző. Ez puha megnyugtató paplanként borul rám szép lassan elmosva a fájdalmat. Nekem már nincs senki…
Ryia! A név úgy hasít belém akár egy robbanás és abban a pillanatban minden visszatér. A fájdalom, a harag, a félelem, a kétségbeesés. Nem, nem halhatok meg! Ő még él, odakint vár. Ki kell jutnom! Látnom kell! Nem érdekel, hogyan, nem érdekel milyen áron, de visszamegyek hozzá.
Ha kell az egész galaxist lángba borítom érte.

Zihálva, verítékben úszva ébredek. Mikor végre felfogom hol vagyok, fáradt sóhaj kíséretében dőlök vissza az ágyra.
Már megint ez a rémálom. Négy év telt el, de áttérésem torz emlékképei még mindig kísértenek. Még csak 12 éves voltam és akkoriban volt az első küldetésem Barak mester alatt. Már nem tudom miért mentünk a Nar Velarra, ahogy arra se mi oka volt megtámadni minket a birodalmiak. Már ha volt okuk. Nem maradt több abból a napból mint néhány torz emlékfoszlány és egy visszatérő lidércnyomás. Csak azt tudom, hogy akkor kudarcot vallottam mint jedi. A megtörésem mégsem az invizítornak köszönhető, erre tisztán emlékszem. Sokkal könnyebb lett volna meghalni és elfelejteni azt a rengeteg borzalmat. Csupán egyetlen oka volt annak, hogy életben akartam maradni. A testvérem. Akire azóta még gondolni sem merek.
Ma már tisztában vagyok vele mennyire ostoba voltam. Már csak azzal, hogy itt élek hatalmas veszélynek teszem ki.  Hiba volt, de akkor ezt nem gondoltam végig.  Ami pedig a kínzást illeti. Nos rá kellett jönnöm, hogy valószínűleg koránt sem volt olyan szörnyű mint amilyennek az elmém lefesti. Sőt talán közelében sem volt az igazi kegyetlenségnek.
Dühösen megrázom a fejem, hogy kiűzzem a feltörő érzéseket. Ez már a múlt és semmin nem tudok változtatni.  Az Akadémián töltött idő alatt úgysem volt időm bánkódni. Kezdetben minden a túlélésről szól. Mindegy milyen eszközzel csak érjem meg a következő napot. Lépésről lépésre tanultam meg használni a Sötét Oldalt bár sosem annyira, hogy teljesen magukkal ragadjanak az érzéseim. Pedig a haragomat nem kevesebb táplálta mint maga a Birodalom. Egyszerűen mindent gyűlöltem benne: azokat az ostoba tanítványokat akik nem képesek észrevenni, hogy nem többek fegyvereknél; a Citadellán pöffeszkedő nagyurakat; a rabszolgarendszert; a császárt akiről mindenki úgy beszél mintha valami isten lenne. Meg úgy az egész átkozott siht rendet aminek a tagjai folyamatosan egymást pusztítják. Minek ide háború meg jedik? Elintézik maguk közt.
Az egyetlen pozítivumot talán az Akadémia könyvtára képezte, sőt képezi ma is. Gyerekkoromban azt gondoltam a Jedi Templom rendelkezik a legnagyobb tudástárral. Mint kiderült tévedtem. Persze a legtöbb szárny tiltott és csak az igazán kiemelkedőek mehetnek be a -féle jutalom gyanánt. Vagy az akinek sikerül észrevétlenül betörnie.
   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Khaya
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Star Wars - Children of the Force :: Karakterek :: Előtörténetek-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozUgrás: